Uutiset

Ari Viander Le Gros Billistä ja Kymi GP:stä: "Nyt käännetään turpa kohti Suur-Hollolaa"

Ei tullut Kymi Grand Prixiä 2021 kotiradan hevoselle Le Gross Billille. Ari Viander jatkaa kuitenkin suhteellisen tyytyväisenä kohti seuraavaa maalia: Suur-Hollolaa.
Anu Leppänen
Le Gros Bill ja Antti Teivainen kääntävä turvat kohti Jokimaan Suur-Hollola -festivaaleja.

Le Gros Bill saavutti kärkeä metri metriltä lauantain Killerin Eliitissä, mutta kolme jäi kuitenkin ohittamatta. Kymi Grand Prix -paikka oli hollilla, mutta oriin taustavoimat päättivät kääntää katseet eteenpäin kohti heinäkuun alun Suur-Hollolaa.

"Vähän tasapaksu esitys oli, ja päätettiin jättää Kymi GP väliin", kertoo oriin valmentaja Ari Viander.

"Kyllä kai meille se paikka olisi Kouvolassa ollut, mutta se Suur-Hollola siellä parin viikon päässä painoi vaakakupin nyt näin. Keskitytään nyt saamaan hevonen mahdollisimman hyväksi sinne. Tottakai olisi ollut eri juttu, jos olisimme saaneet kutsun Kouvolaan vähän aikaisemmin. Silloin Killeri olisi varmaan jäänyt väliin. Tämä on tilanne nyt, ja näin mennään. Ei tämä mikään maailmanloppu ole. Ihan hyvässä hengessä Kouvolan kanssa puhuttiin koko ajan. Toki kutsun saaminen aiemmin olisi voinut muuttaa asiaa tosiaan."

"Le Gros Bill saavutti koko ajan kärkeä, mutta ei parantanut Vermosta sillä tavoin, kuin olisi toivottu. Kuski (Antti Teivainen) sanoi, että oli loppusuoran alussa varma että voitetaan. Toki loppusuora oli varmaan aika kovaa koko kärkiryhmältä, ja näitä on vähän haastavaa arvioida, että oliko hevonen pettymys, vai oliko siinä vaiheessa vain tekemätön paikka?"

"Vähän ryytyneen oloinen Le Gros Bill oli sunnuntaina, mutta ei siinä muuten mitään näkyvää ongelmaa ole. Kun hän ei osaa puhua, niin en tiedä kertoa, oliko vaisuuteen joku syy? Tänään se on taas jo iloinen oma itsensä, ja tästä jatketaan ihan hyvillä mielin kohti Lahtea sitten."

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ensikertalaiset veivät kuningatarkisan kärkisijat – Vanhoilla tähdillä riitti jossiteltavaa

Naisvalmentajat nousivat esiin Suur-Hollolassa - Pekka Korpi pitää asemansa

T75-karonkka: kotietu ja Suur-Hollolan lauantain uusi normaali

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video