Uutiset

Päivän ravit: Kaviot kipinää lyöden Mikkelin vauhdikkaille 1600 metrisille – Derbyjen sankari Gävlessä

Tiistaina kohdistuvat katseet nopeudestaan kuuluille Mikkelin ja Gävlen kaviourille. 15-vuotias kehäkettu Camri on Mikkelin johtotähti. Gävlessä loistaa yhdeksän vuotta nuorempi Nordsjö Odin.
Kuva: Terhi Piispa-Helisten
Kaksinkertainen suurmestari ja superjuoksija Camri on virinnyt jälleen kovaan vireeseen. Alla on Killerin Kimaran kakkonen ja haussa kauden avausvoitto.

Kesä ja Mikkeli, siinäpä vasta maistuva kaksari! Mikkelin tiistai-iltaa tähdittävät Varsakunkku-karsinnan Viksun Lilja, voittoputkessa purjehtiva Platonic sekä avoimien 1600 metrin tykitysten tiukat troikat M.S. Triple J. - Tito C.A. - Big Headache ja Vaellus – Sheikki – Camri.

 

Camrilla on tärkeä rooli Mikkelin raviradan historiassa, onhan jälleen huippukuntoon puhjennut Konnujen konkariori voittanut siellä kaksi kertaa suurmestaruuden ja sykäissyt supertuloksen.

 

Mikkelin ilta päättyy Nuorten Sarjaan. Tasaisesta varsasakista nousevat hitusen verran muiden yläpuolelle MAS Flash, Redonline, Zolorino ja Easy Darling.

 

Mikkelin Toto5-ilta käyntiin kello 18.

 

 

Gävlen Toto64-kierros ratkeaa kotiradan hevosille ja ohjastajille rajattuun Gävletravets Mästarpokaliin. Paalupaikalta starttaava Violette Face koettaa pitää numeronsa.

 

Kovimmassa kylmäverikoitoksessa kiinnittyy huomio Ruotsin ja Norjan Derbyt nimiinsä vieneeseen Nordsjö Odiniin, jota ohjastaa mestari itse, Öystein Tjomsland. 6-vuotiaaksi varttuneella Nordsjö Odinilla on edessään kolmas startti pitkän paussinsa jälkeen.

 

Illan Toto64 tarjoaa yli 136 000 euron jackpotin.

 

Gävlen Toto64-kierros kello 20.30 alkaen.

 

Asiantuntijalähetys TotoTV:ssä kello 18.30-22.30.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Päivän ravit: Nimi mieleen - Core

Päivän ravit: Pärttyl painaa voittoputkessa – Zumuman pistää taulunsa täydelliseen kuntoon

Päivän ravit: Voitokas Volare Gar avaa Suomessa – Vixelin, Vixuksen ja Vixenin pikkuveli pistää parastaan Nuorten Sarjassa

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video