Uutiset

Kultasormi tyytyväinen Hotshot Lucan ja Federal Hillin otteisiin: "Jos saamme työskennellä puolisen vuotta ilman ongelmia, menee Federal Hill melkoisen lujaa”

Hotshot Luca tähtää Power Parkin kautta Jokimaalle.
Elina Paavola
Pekka Korven hevoset ovat vireessä, kun isoa rahaa jaetaan. Lauantaina Hotshot Luca on mukana 20 000 euron tavoittelussa Power Parkin radalla. Päätähtäin on Suur-Hollola-ajossa viikkoa myöhemmin.

Hotshot Luca saapuu Härmään puolustamaan viimevuotista lämminveristen avoimen lähdön voittoaan. Pekka "Kultasormi" Korven valmennettava on tehnyt kaksi startti sairastauon jälkeen.

"Ori on ollut ihan asiallinen kahteen sairastauon jälkeiseen starttiin. Mennyt kuitenkin kummallakin kerralla 11-tuloksen maililla. Starttien pitäisi viedä hevosta eteenpäin. Se alkaa olla aika samassa vireessä kuin viime vuonna samoihin aikoihin”, toteaa Korpi.

Lähtörata-arvonnassa Hotshot Luca oli epäonninen, saaden radan 11 mailin matkalle, jossa voittaja palkitaan 20 000 eurolla.

"Ei tuolta paikalta ole kovinkaan paljoa otettavissa. Mutta tämä startti tulee hyvään väliin ajatellen Suur-Hollolan välieriä. Lahden kisa on meille kauden päätavoite. Härmässä jatketaan jenkkikärryillä ja kengät jalassa."

Keskiviikkoiltana Reima Kuislan omistama Federal Hill teki toisen esiintymisen Korven tallista käsin. Sijoitukseksi tuli toinen. Vaikka voittoa ei tullut, oli Korpi tyytyväinen oriin esitykseen.

"On muistettava, että sillä on tosi vähän startteja koko urallaan. Se vaatii isokokoisena hevosena aikaa. Ajattelin kuitenkin ajaa jokusen startin, jotta hevonen saa rutiinia. Seuraavaa kilpailua en ole vielä päättänyt”, analysoi Pekka Federal Hillin otteita hänen valmennuksestaan käsin.

Kapasiteettia huippusukuiselta jenkkioriilta löytyy, ja Pekka on toiveikas tulevaisuuden suhteen.

"Oria on valmennettu melko nätisti, sillä nuo startit ovat kovinta mitä sillä on meillä ajettu. Jos saamme työskennellä puolisen vuotta ilman ongelmia, menee Federal Hill melkoisen lujaa."

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Pekka Lillbackan neljävuotias Wolt kulki laukan jälkeen 20-vauhteja – Nordic King saa jatkoa ensi vuonna

Naisvalmentajat nousivat esiin Suur-Hollolassa - Pekka Korpi pitää asemansa

T75-karonkka: kotietu ja Suur-Hollolan lauantain uusi normaali

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video