Uutiset

Viikonlopun ravit: Juhannustunnelmaa ympäri maata

Varsin täyteläisen raviviikonlopun täydentää ruotsalainen tarjonta.
MISKA PUUMALA
Juhannuksena riittää raveja jokaiseen makuun. Kuva on Vieremältä, jossa ravataan perjantaina.

Juhannusaattona perjantaina ravataan Kauhavan Alahärmässä Power Parkin radalla ja Vieremällä. Härmässä aloitellaan kello 14. Suurin ykköspalkinto jaetaan Maaseudun Tulevaisuuden nimikkolähdössä Nordic Queenissa, jossa avoimen tason kylmäveritammat tavoittelevat 15 000 euron ykköspalkintoa.

Viivalla olevat suomenhevostammat ovat käytännössä kaikki varteenotettavia kanditaatteja kuningatarkilpailuun heinäkuun lopulle. Ruotsalaisvieras Torpa Oleaa ei kannata aliarvioida. Valmentajan kommentteja tammasta voi lukea aiemmin julkaistusta uutisesta.

Pelipuolella Toto64-potissa on jaossa 50 000 euroa ylimääräistä rahaa.

Kesäratojen parhaimmistoon kuuluva Vieremä aloittaa ravinsa kello 18. Vieremän kymmenen lähdön karkelot kuuluvat jo perinteisesti juhannusaaton alkuiltaan. Peleissä ainoalle Toto4-osumalle on luvassa 50 000 euroa.

Ruotsissa ravataan perjantaina Hagmyrenissä ja Årjängissä. Årjängissä aloitetaan kello 13.20 ja Hagmyrenissä 13.35.

Lue myös: Juhannus on raviurheilun juhlaa Ruotsissa – Heidi Jääskeläisen L.Q. Widde tavoittelee yhdeksättä perättäistä voittoaan Rättvikissä

Lauantaina Suomessa ravataan Härmässä ja Kokemäellä. Härmän Nordic King -ravit alkavat kello 13 ja Kokemäki starttaa kello 14.

Ruotsissa ravataan peräti neljällä radalla. Lindesberg aloittaa kello 13, kovimmat kisat ovat kello 14.45 lähtien Rättvikissä, Oviken on vuorossa kello 15 ja Skellefteå kello 19.

Lauantain raveja voi seurata kello 13 alkaen TotoTV:n studiolähetyksenä antenniverkon MT26-kanavalta, sekä netin kautta Veikkauksen sivulta ja vielä Ruutu+ ja CMore-palveluista.

Sunnuntaina Suomen ravit järjestetään aikajärjestyksessä Kauhavan vanhalla radalla kello 12, Kokemäellä kello 14 ja Kajaanissa kello 16 alkaen. Kauhavalla ja Kokemäellä on Toto4-pelissä takuupotti, eli ainoalle täysosumalle on luvassa 50 000 euroa. Kajaanin Toto5-pelissä takuupotti ainoalle osumalle on 100 000 euroa.

Ruotsin varsinainen 75-kierros ajetaan sunnuntaina Kalmarin radalla. MT Ravinetin 75-vihje kierrokselle julkaistaan aamun aikana. Ravit alkavat kello 15.45. Lisäksi Arvikassa ravataan jo kello 12.32 lähtien.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Päivän ravit: Vermo isännöi tuttuun tapaan keskiviikkona – Knows Bestillä mahdollisuus palata kultakantaan

Päivän ravit: Ikäluokan kärkivarsat kohtaavat Teivon Kriterium-karsinnoissa

Päivän ravit: Derbyfinalistit kohtaavat Jyväskylässä Kasvattajakruunun alkuerässä

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle