Uutiset

MT Ravinetin 3x3 kovaa Nordic King -viikonlopulle: Kahden kauppa vai kolmannen korvapuusti?

Suomalaiset vastaan Odd Herakles on perusasetelma, mutta mitä tekee Smedheim Solan?
Elina Paavola
Vuoden 2019 voittaja Odd Herakles palaa puolustamaan Norjan värejä Nordic Kingissä.

Riku Niittynen

1. Kolme kovaa - tosiaankin!

Paljon puhutaan H.V. Tuuri-Odd Herakles - uusintaottelusta, mutta onhan Lissun Eerikki! Jännää!

2. Ravit+yleisö?

Nyt on jännä nähdä kuinka porukka löytää esimerkiksi Härmään? Power Park asetti omat rajansa 2 000 katsojaan per päivä, jonka pitäisi täyttyä heittämällä. Katsotaan täyttyykö?

3. Oi ravit on!

Nordic King ei ole pelkkää Odd Heraklesta. Kuningatarkandidaatit hakevat asemia, Lexus Dream palaa, raporttien mukaan iskussa ja ennätykset paukkuvat siellä ja täällä, todennäköisesti.

Kaj Närhinen

1. Odd Herakles

Tämän hetken valovoimaisin kylmäverinen Odd Herakles Nordic King-lähdössä on piste i:n päälle. Hankala lähtörata vaikeuttaa Odd Heraklesin tehtävää, mutta mielenkiintoinen matsi tiedossa lauantaina.

2. H.V.Tuuri ja muut kovat suomenhevoset

Odd Heraklesin valmentaja Frasse Franssonia siteeraten. Tämän hetken kovimpien suomenhevosten kanssa ei ole leikkimistä. Helppoa ei 50 000 euron ykkönen ulkolaisvieraiden matkaan lähde!

3. Nordic King-viikonloppu

Hattua pitää nostaa Pekka Lillbackan suursatsaukselle. Puitteet ja maksettavat palkinnot ovat ensiluokkaa. Suomalaiset osaavat järjestää raveja joista puhutaan maan rajojen ulkopuolella.

Antti Savolainen

1. Nordic King

Lähtörata-arvonta nosti mielenkiinnon niin sanotusti toiseen potenssiin. Odd Heraklesin rata 12 antaa huomattavan edun suomalaisille sekä Smedheim Solanille, joka on jo perinteisesti ollut kova sana Nordic Kingissä.

H.V. Tuuri juoksee luultavasti keulassa, eikä Iikka Nurmonen jää odottelemaan kilpakumppaneita, vaan päästelee reippaasti koko matkan. Odd Heraklesin ohjastaja Mats E Djuse ei nuorehkosta iästään huolimatta ole mikään eilisen teeren poika, joten hänen ajolinjojaan on erittäin mielenkiintoista seurata.

2. Nordic Queen

Perjantaina juostavassa avoimen sarjan kylmäveritammojen kohtaamisessa haetaan jo asetelmia reilun kuukauden päästä ajettavaan kuningatarkilpaan. Lähdön kaikki osallistujat ovat potentiaalisia seppeleen tavoittelijoita. Lukuun ottamatta ruotsalaistamma Torpa Oleaa.

3. Urheilullinen taso

Varsinkin lauantaina riittää mielenkiintoisia lähtöjä jatkuvalla syötöllä. Eikä perjantainkaan tarjontaa sovi moittia. Vielä kun ravit juostaan paikassa, jossa palveluita myöskään varikon puolella hevosten kanssa oleville ei pääse moittimaan, niin raviväen kelpaa nautiskella paikalla tai kotona television äärellä.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

MT Ravinetin 4x3 kovaa kuninkuusravisunnuntaille

Evartti on kuningas - ainakin vielä tämän päivän

MT Ravinetin 4x3 kovaa kuninkuusravilauantaille

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video