Uutiset

T75-karonkka: kotietu ja Suur-Hollolan lauantain uusi normaali

Lauantaina sää helli yleisöä ja raviurheilijoita, kun Lahden Jokimaan raviradalla selviteltiin välierissä Suur-Hollolan 2021 finalisteja ja myös viikon oikeaa T75-riviä.
Terhi Piispa-Helisten
Lauantain Jokimaan T75-ravien ja Suur-Hollolan hahmot: Christa Packalén ja Hannu Torvinen. Saldona kaksi T75-voittoa samalla joukkeella hevosilla Stoencapes Queila ja Pica Pica Oak.

 Käydään vielä T75-karonkan muodossa lauantain Lahden ravien mielenkiintoisia pointteja:

1. Kotietu - Christa Packalén oli tosiaankin saanut maksimit esille valmennettavistaan kotiradan kierroksella. Stonecapes Queilan tukkoinen esitys Härmässä oli muisto vain - miten rennolla tyylillä EM-tamma vastasikaan Pekka Korven ajokille Run For Royalty keulassa. Toki asetelmat ja marginaalitkin olivat Hannu Torvisen ohjastaman Queilan puolella. Packalén-Torvinen -yhdistelmä toimi muutenkin, sillä myös Pica Pica Oak kiri irtonaisesti 75-voittajaksi. Tallin kolmas Mark Morekin oli kova, mutta juoksusta muodostui numerolla 11 ns. tekemätön paikka. Jatkuuko Lahden nuoren naisvalmentajan hurmos myös sunnuntaina? Myös Iikka Nurmonen ja Jarmo Saarela voittivat 75-kohteissa kotiradallaan lauantaina - toki vain lainaohjastajina.

2. Huippuhieno kavioura ja keulapaikka - viisi 75-kohdetta voitettiin keulapaikalta ja kaksi keulan takaa. Ratamestari oli onnistunut nappiin. Kuuma keli ei haittaa, kun kastelee rataa tarpeeksi.

3. Normi Suur-Hollolan lauantai 5000 katsojaa - koronan jälkeisen ajan Suur-Hollolan lauantai 3000 katsojaa? Tällainen vaikutelma jäi. Porukka oli iloisena paikalla nauttimassa huippu-urheilusta ja kesästä, mutta ei aivan täysin rinnoin kuitenkaan. Jähtäväksi nää, onko yllä olevat suhdeluvut raviurheilun uusi normaali. Lauantain väkimäärää - yllä nähtävä on toki vain arvio - saattoi syödä sekin, että pääkisan välieristä puuttui kovia nimiä.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Teivon karsinnat: Siirin Valtsu ja EL Jetpack hurmasivat

Työhyvinvointipsykiatri ja hevosmies Elmo Niskasaari: "Hevosammattilaisten työssä jaksamisen Pandoran lipas on avattava"

Olli Koivuselle 1 000 voittoa täyteen kolmanneksi nuorimpana ohjastajana kautta aikojen

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video