Uutiset

Päivän ravit: Ikäluokan eliitti Ville Kallen johdolla Mikkelissä – Hagmyrenin hurjia ovat Månlykke A.M., Åsrud Vilja ja Våler Nikolai

Tiistaina on tarjolla tasokasta raviurheilua Mikkelistä ja Hagmyrenistä. Pääosissa ovat suomenhevoset ja kylmäveriset.
Kuva: Elina Paavola
Ari Moilasen ohjastamalle Ville Kallelle tuli tuoreimmassakin kisassa laukka, mutta Jouko Paavolan valmennettava ylsi silti PowerParkin viisivuotislähdössä kakkoseksi. Mikkelissä vastassa ovat oriille tutut kilpakumppanit Kinderin, Elanin ja Maurizon johdolla.

Mikkeli järjestää tiistaina St Michel-viikonloppunsa kenraaliravit. Illan kymmenestä lähdöstä kahdeksan on osallistujamäärältään vajaita, mutta laatu korvaa määrän.

 

Toto5-avauksessa tykittää taipaleelle Suomessa vierailevan Mika Forssin ohjastama ja hänen puolisonsa Marjo Kivimaan treenaama Gerris Trix. Trixtonin poika sijoittui viimeisimmässä, Elitloppet-viikonloppuna ravatussa, kisassaan takarivistä komeasti kolmanneksi tuloksella 10,8aly. Jos kirittäjiä piisaa, ori voi panna Mikkelissä tuloksen puolesta vieläkin paremmaksi.

 

5-vuotiaiden tasokkaassa Varsakunkku-karsinnassa kohtaavat ikäluokkansa huiput Ville Kalle, Maurizo, Kinderi ja Elan.

 

Cartivet Meetingin karsinnassa iskevät puolestaan yhteen Suomen uriaan aloittelevat Global Bring It On ja Caviar Creation.

 

Illan seitsemännessä lähdössä avaa kautensa viime vuoden Toto75-täyososumaan päättänyt tammakyky No Limit Star.

 

Tiistain päätöstaistossa ruuti käryää, kun taipaleelle tykittävät tuulennopeat Callex, Wauhti ja Merran Roihu.

 

Mikkelin Toto5-ilta käyntiin kello 18.

 

 

Hagmyrenin Toto64-illan kolmannessa lähdössä kamppailevat kolmevuotiaat kylmäveriset noin 10 000 euron ensipalkinnosta. Lähdön tasosta ja kylmäveristen varhaiskypsyydestä kertoo se, että lähdön kahdeksasta osallistujasta viisi on ehtinyt jo viilettää alle tähtirajan.

 

Hagmyrenissä kun ollaan, kylmäveriset ovat muutenkin pääosissa. Avoimessa pikapyrähdyksessä iskevät liki 20 000 euron ensipalkinnon perään maailman parhaan kylmäverisen tittelistä tiukasti taisteleva Månlykke A.M. ja tammapuolella samasta arvonimestä otteleva Åsrud Vilja.

 

Viisi- ja kuusivuotiaat mittelevät omassa koitoksessaan vastaavasta ykkösrahasta. Viimeksi täyden matkan voltin 22,1-vauhdilla kiitänyt ja kakkoseksi kivunnut Våler Nikolai on suursuosikki. Seinäjoen kisajärjestäjät toivovat Öystein Tjomslandin tuovan oriinsa Kuninkuusravien perjantaina lakeuksille Parvelan Retua vastaan Kuusivuotispokaalin voitosta kahinoimaan.

 

Hagmyrenin Toto64-kierros kello 20.30 alkaen.

 

Asiantuntijalähetys TotoTV:ssä kello 18.30-22.30.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Päivän ravit: Gerry saalistaa avausvoittoaan Suomessa - avoimen sarjan hevoset kohtaavat Bollnäsin Toto64-kierroksella

Päivän ravit: Magical Princess ja An-Dorra dominoivat Villinmiehen Tammakilvan karsinnoissa – Katja Melkon saksalaisruuna Örebron ankkurina

Päivän ravit: Vermossa isokenkäisiä, varsoja, teräsmiehiä ja tammatähtiä

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video