Uutiset

Uusi gallup: Millä tolalla on mielestäsi ravien nuorisotyö?

Ponikuninkuusravit on edessä tulevana viikonloppuna. Tämänkertaisen gallupin kysymys liittyy ravien nuorisotyöhön.
Anu Leppänen
Poniraviurheilu ja -toiminta on raviurheilun nuorisotyön näkyvin muoto. Ratojen heppakerhoissa touhutaan myös kaikkea muuta, mutta puuhataanko tarpeeksi ja kattaako nuorisotyö riittävästi koko maan? Sitä kysytään tuoreimmassa gallupissamme.

Ponikuninkuusravit järjestetään lauantaina ja sunnuntaina Vermossa. Kyseessä on ravien nuorisotyön suurin vuosittainen voimainponnistus. Sunnuntain tapahtumista on tarjolla suora lähetys MT26 -kanavalla kello 13 alkaen.

 

Millä mallilla on mielestäsi ravien nuorisotyö? Ponilähtöjä ajetaan useimpien ravien yhteydessä. Lisäksi raviradoilla pyörivät lasten ja nuorison kerhot sekä leirit, toisilla radoilla aktiivisemmin ja toisilla radoilla passiivisemmin. Alueellisia vaihteluita esiintyy, mutta gallupissa keskitytään enemmän isoon kuvaan.

 

Kuriositeettina mainittakoon, että Suomen ponilähdöissä on tarjolla rahapalkinnot, kun taas esimerkiksi Ruotsissa ponilähdöissä parhaat palkitaan yleensä lahjakorteilla.

 

Vastaa kyselyyn uudessa gallupissamme, joka löytyy etusivultamme tietokoneilla oikeasta laidasta ja mobiililaitteilla sivustoa alaspäin vierittämällä.

 

Aiheet Gallup
MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Uusi gallup: Varsa vai valmis kilpahevonen?

Gallupin tulos: Suurempia palkintoja ja vähemmän raveja

Uusi gallup: Miten ravien palkintokakku pitäisi jakaa?

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video