Uutiset

Uusi gallup: Pitäisikö Kuninkuusravien päättyä kuninkaallisiin seremonioihin?

Ravikuninkaalliset kruunattiin viime viikonloppuna Seinäjoella. Tämän viikon gallupissa liikutaan edelleen Kuninkuusravien maisemissa.
Terhi Piispa-Helisten
Evartti seppelöitiin ravikuninkaaksi Seinäjoella. Gallupissa kysytään nyt, pitäisikö Kuninkuusravien päättyä kuninkaallisiin seremonioihin.

Kuninkuusraveissa on ollut vallitsevana tapana se, että kun kuningatar- ja kuninkuuskisan päätösmatkat on ravattu ja kuninkaalliset seremoniat on juhlittu, ajetaan vielä lähtö tai pari ennen tapahtuman päättymistä. Normaalivuosina seremonioiden jälkeen on lähtöjä ajettu osittain sen vuoksi, jotta paikan päällä oleva yleisömassa on saatu poistumaan ravipaikalta porrastetusti.

Poikkeuksen muodosti viime vuosi, jolloin kuninkuusravitapahtuma päättyi kuninkaallisiin seremonioihin. Radan ruoka- ja juomapisteet olivat toki vielä seremonioiden jälkeenkin auki.

Tänä vuonna palattiin siihen käytäntöön, että seremonioiden jälkeen kisattiin vielä kaksi lähtöä. Valtaosa yleisöstä oli jo poistunut kotimatkalle siinä vaiheessa, kun seremonioiden jälkeisten lähtöjen voittajia juhlittiin.

Mitä mieltä Sinä olet asiasta? Onko humu syytä lopettaa kuninkaallisiin seremonioihin vai vieläkö jäähdytellään parin lähdön voimin?

Vastaa kysymykseen uudessa gallupissamme, joka löytyy etusivultamme tietokoneilla oikeasta laidasta ja mobiililaitteilla sivustoa alaspäin vierittämällä.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Gallupin tulos: Derbyn voittaa Pekka Korven Magical Princess

MT-kysely: Puolet äänestäjistä ei tiedä, mistä aluevaaleissa päätetään – 68 prosenttia aikoo silti äänestää tammikuussa

Uusi gallup: Kenelle ravitapahtuma ensisijaisesti järjestetään?

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video