Uutiset

"Me ollaan hirveän kiitollisia, että ollaan saatu tämmöinen hevonen" – MT Hevosten sunnuntain jaksossa tavataan kohti seuraavaa kuningatarkilpaa tähtäävä tamma

Ohjelma on katsottavissa sunnuntaina kello 11 alkaen.
Jukka Heiskala
Juha Jokinen jututtaa sunnuntaina ilmestyvässä MT Hevosten jaksossa Hannu Pitkästä Minskauksesta ja muista hevosista.

MT Hevosten tämänkertainen tehokaksikko Juha Jokinen ja Jukka Heiskala matkustavat Pohjois-Savoon Tervoon. Siellä tavataan Hannu Pitkänen ja suomenhevostamma Minskaus, joka on ollut vahvassa nousuvireessä.

Minskauksesta ja muista tallin hevosista pidetään huolta kolmen sukupolven voimin. Marke Lempinen hieroo sivutyönään hevosia ja pitää luonnollisesti huolta myös Minskauksen lihaksistosta. Hänen tyttärellään Inka Lempisellä on oma suomenhevonen ja raviponi Colette II, joka toimii myös Minskauksen seuralaisena kotona ja ravireissuilla.

Huippuhevosia on ollut perheessä aiemminkin, mutta Minskauksesta voi hyvinkin tulla se paras tähän asti.

"Me ollaan hirveän kiitollisia, että ollaan saatu tämmöinen hevonen", Marke Lempinen kiteyttää Minskausta hieroessaan.

MT Hevoset - ja Talkkari-lähetykset ovat maksullista sisältöä. Niitä katsomaan pääsevät MT Hevoset -palvelun hankkineet. Myös he, joilla on ennestään painetun MT:n kesto- tai digitilaus, pääsevät luonnollisesti katsomaan ohjelman ja lukemaan hevosuutisia verkosta rajattomasti.

Ohje MT Hevoset -paketin hankintaan (tilauksen mitta 1–12 kuukautta, 12 kk tilaukseen saa kaupanpäälle Ravinetin vuosikuvaston)

Ohje digitunnuksen käyttöön ottoon heille, joilla jo on MT:n tilaus.

MT:n asiakaspalvelu auttaa verkkopalvelun tunnusten kanssa arkisin kello 8–21, jos niiden luonti ei onnistu.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

MT Hevoset menestyneen suomenhevoskasvattajan Kari Viitalan juttusilla – "Hyvät varsat pitää ehdottomasti myydä, etteivät vaan jää kotiin"

MT Hevoset -ohjelma vierailee lähes 150 suomenhevosta kasvattaneen Kari Viitalan luona – Ovi, Kaappi, Tärpätti, Vaiva, Kiisseli, Rypäle, Ämpäri ja kumppanit ovat tuttuja nimiä raviradoilta

Graceful Swampin ja kumppaneiden opettaja Juha Länsimäki tavataan sunnuntain MT Hevoset -jaksossa: "Suu on kaikista tärkein laittaa ensiksi kuntoon"

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video