Uutiset

MT Hevoset -ohjelma käy eläinlääkäri Antti Kinnusen luona

Jakso ilmestyy sunnuntaina kello 11.
Jukka Heiskala
Antti Kinnunen (vas.) kertoo kuulumisiaan Juha Jokiselle MT Hevoset -ohjelman sunnuntaina ilmestyvässä jaksossa.

Nuoremman polven hevoslääkäreihin kuuluva Antti Kinnunen on myös käytännön raviharrastaja. Tuoreimpana onnistumisena hän nappasi Suomenhevosten Derbystä pari viikkoa sitten viitossijan tamma Margaridalla. Matkan varrelle on mahtunut luonnollisesti myös vastoinkäymisiä.

"Raveissa olen ollut mukana niin kauan, kuin olen vaan mukaan päässyt. Kuuleman mukaan vanhan Patrollin pakosarjan päällä on maitopulloa lämmitelty", Kinnunen myhäilee muistellessaan hevosharrastuksen alkuhetkiä.

Kinnunen kiertää eläinlääkärin työssään pitkin Suomea hoitamassa ja huoltamassa hevosia. Oma koti on Leppävirralla, jonne hän rakentaa parhaillaan uutta taloa ja tallia puolisonsa Henrika Kinnusen kanssa.

Antti Kinnunen kertailee ohjelmassa myös opiskeluaikaansa Tartossa ja kertoo hevoseläinlääkinnän nykykuulumisia. Kinnunen on ehtinyt olla myös Laukaan hevosklinikan yrittäjä ja myydä sen isommalle ketjulle.

MT Hevoset - ja Talkkari-lähetykset ovat maksullista sisältöä. Niitä katsomaan pääsevät MT Hevoset -palvelun hankkineet. Myös he, joilla on ennestään painetun MT:n kesto- tai digitilaus, pääsevät luonnollisesti katsomaan ohjelman ja lukemaan hevosuutisia verkosta rajattomasti.

Ohje MT Hevoset -paketin hankintaan (tilauksen mitta 1–12 kuukautta, 12 kk tilaukseen saa kaupanpäälle Ravinetin vuosikuvaston)

Ohje digitunnuksen käyttöön ottoon heille, joilla jo on MT:n tilaus.

MT:n asiakaspalvelu auttaa verkkopalvelun tunnusten kanssa arkisin kello 8–21, jos niiden luonti ei onnistu.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

MT Hevoset menestyneen suomenhevoskasvattajan Kari Viitalan juttusilla – "Hyvät varsat pitää ehdottomasti myydä, etteivät vaan jää kotiin"

MT Hevoset -ohjelma vierailee lähes 150 suomenhevosta kasvattaneen Kari Viitalan luona – Ovi, Kaappi, Tärpätti, Vaiva, Kiisseli, Rypäle, Ämpäri ja kumppanit ovat tuttuja nimiä raviradoilta

Graceful Swampin ja kumppaneiden opettaja Juha Länsimäki tavataan sunnuntain MT Hevoset -jaksossa: "Suu on kaikista tärkein laittaa ensiksi kuntoon"

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video