Uutiset

Päivän ravit: Vermon raviruuhka ei näy lähtölistoilla – tasokkaassa illassa sokerina pohjalla Amazing Warriorin, Don Williamsin ja Grainfield Aidenin kohtaaminen

Keskiviikon osalta palataan päiväjärjestykseen, kun Toto65-kierros kotiutuu maakuntamatkaltaan Vermoon. Solvalla valmistautuu perjantain loistavaan Kriterium-karsintailtaan pyörittämällä Xpress86-rulettia yhdessä Bergsåkerin kanssa.
Pirkkanmaan paahtajat Grainfield Aiden ja Hannu Korpi pistävät muut venymään jälleen äärirajoilleen Vermon illan päättävässä Voimaliigassa. Grainfield Aiden on kisannut tällä kaudella kahdesti joko keskipitkällä tai pitkällä matkalla. Molemmilla kerroilla on lopputuloksena ollut näyttävä voitto.

Vermo järjestää neljännet ravinsa kahdeksan päivän sisään. Raviruuhka ei kuitenkaan näy lähtöjen tasoissa, sillä ilta tarjoaa monta mielenkiintoista kohtaamista.

 

Keskiviikkoehtoon päätöksessä iskevät ykköskorin lämminveriset yhteen kolmen ratakierroksen voimainkoitoksessa. Kohti kotimaan huippua etenevä Amazing Warrior saa 20 metriä eteen maan stayer-kuninkaan tittelistä taisteleviin Don Williamsiin ja Grainfield Aideniin nähden.

 

Korkealuokkaisessa Tuplaa voittosumma -lähdössä kohtaavat kivenkovat kolmevuotiaat Kiikku's Cashier, American Zakke ja Whodouthinkuare.

 

Tammavoltissa taistelevat paalupaikaltaan karkuun koettava Macy ja siipiensä kantavuutta Ruotsin Tammaderby-karsinnassa testannut ja tulikokeen kunnialla selvittänyt Global Bring it on.

 

Avauskohteessa on takarivistä tiukan paikan edessä tuore TammaCupin sankaritar The Next One, kun eturivistä pääsevät kiskaisemaan liikkeelle vikkelät Truedream A.F. ja Orvar Iver.

 

Suomenhevospuolella ykköstapaus on voittokone Vonkarin ja Mika Mäkelän tiukan trion Tapsan Tahti – Mitori – Viisori välinen vääntö.

 

Vermon Toto65-ravit käyntiin kello 18.

 

 

Torniolaislähtöinen Timo Nurmos on avainroolissa keskiviikkoisella Solvallan ja Bergsåkerin Xpress86-kierroksella, kun hänen armadastaan lähtevät purjeet pulleina kamppailemaan voitoista Global Undecided, Mellby Illusion ja Bridge Maid.

 

Solvallan avauslähdössä lataa kovat piippuun Nurmoksen suomalaisomisteinen lahjakkuus Seeuneversister. Ikäluokkalähtöjen syksy käy kuumimmillaan. Ruotsin Derby on Nurmoksen kohdalla voitettu kanta, ja perjantaiseen Solvallan kriteriumkarsintailtaan treenarivelho lähtee peräti yhdeksän suojattinsa kanssa.

 

Toto86-peli starttaa kello 21.30.

 

TotoTV:n studiolähetys kello 18.30-23.00. Asiantuntijoina ovat Kari Lähdekorpi ja Iivari Ingves. Juontajana toimii Antti Pylkkänen. Haastattelut: Lauri Hyvönen

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Päivän ravit: Gerry saalistaa avausvoittoaan Suomessa - avoimen sarjan hevoset kohtaavat Bollnäsin Toto64-kierroksella

Päivän ravit: Magical Princess ja An-Dorra dominoivat Villinmiehen Tammakilvan karsinnoissa – Katja Melkon saksalaisruuna Örebron ankkurina

Päivän ravit: Vermossa isokenkäisiä, varsoja, teräsmiehiä ja tammatähtiä

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle