Uutiset

Päivän ravit: Viisivuotiaat vauhdissa Lahdessa Elanin, Sipiseen ja Kinderin johdolla – Gävlessä iso lämminveristen nelivuotismittelö

Torstaina kavioura tömisee Lahdessa ja Gävlessä. Lahdessa pääosissa ovat viisivuotiaat suomenhevoset, Gävlessä vuotta nuoremmat lämminveriset.
Terhi Piispa-Helisten
Sipisee ylsi Keskisuomalainen Derbyssä hienosti toiseksi Jani Ruotsalaisen ohjastamana. Alati kehittyvän oriin omistaja ja valmentaja on Olli-Pekka Hämäläinen. Tänään Sipisee starttaa Lahden viisivuotismatsissa.

Lahden illan ykköslähtö on viisivuotiaiden Jokimaa Special. Mukana ovat Pikkuprinssi ja Tawaststjernan Muistoajon voittaja Kinderi, ikäluokkalähdöissä usein kärjen tuntumaan venynyt mutta usein myös laukoille langennut Suvelan Rinssi, Derby-kakkonen Sipisee sekä Kriterium-kolmonen ja viisivuotiaiden Varsakunkku-kakkonen Elan.

 

Muiden Toto5-kohteiden avainhevosia ovat Anne Kankaan voittovireinen Mahar Money, Nina Petterson-Perklénin kirivoimainen Thai Ming, tasaisen varmassa vireessä kisaava Mari Koikkalaisen silmäterä Sorretun Voima ja kotiradan Juuso Holttisen laittelema Piteraq.

 

Alkuillasta fokus on Juho Ihamuotilan suojateissa. Lähdössä kaksi hänen väreistään avaa ja Suomessa debytoi huippusukuinen Alien Ladyn varsa Alien Hill. Aloittelevien nuorten tammataistossa katseet kohdistuvat tappiottoman suurlahjakkuuden Road to Hillin pikkusisko Father's Eyesiin, joka pilasi uransa ensimmäisen starttinsa laukkaan. Father's Eyesin emä Lexi Tree on Kentucky Futurity-voittaja ja siitosori Trade Balancen sisko.

 

Illan toisessa Troikka-kohteessa hakee paluuta kultakantaan huippunimien Vixeli, Vixus, Vixen ja Zeus lahjakas pikkuveli Zelos.

 

Lahden Toto5-ilta starttaa kello 18.

 

 

Gävlen Toto64-kierroksen kohokohta on nelivuotistähti, missä voittaja pokkaa liki 15 000 euron ensipalkinnon. Lähdön suursuosikki on Elitloppet-viikonloppuna Nelivuotiseliitin 9,1-tuloksella nimiinsä vienyt Daniel Redénin Amerikan ihme Sister Sledge. Mukana on yhdeksän osallistujaa, ja viisi näistä tulee Stefan Melanderin tallista.

 

Gävlen Toto64-pelissä on liki 126 000 euron jackpot.

 

Toto64-kierros alkaa kello 20.30.

 

Asiantuntijalähetys TotoTV:ssä kello 18.30-23.00.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Päivän ravit: Gerry saalistaa avausvoittoaan Suomessa - avoimen sarjan hevoset kohtaavat Bollnäsin Toto64-kierroksella

Päivän ravit: Magical Princess ja An-Dorra dominoivat Villinmiehen Tammakilvan karsinnoissa – Katja Melkon saksalaisruuna Örebron ankkurina

Päivän ravit: Vermossa isokenkäisiä, varsoja, teräsmiehiä ja tammatähtiä

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle