Uutiset

Päivän ravit: Suomenhevoset vs. kylmäveriset Äimärautiolla – kärryille traagisesti kuolleen Seriffin muistoajo Mantorpin ykkösmatsina

Uusi raviviikko sarastaa Oulusta ja Mantorpista. Äimärautiolla kohtaavat suomenhevoset ja kylmäveriset. Mantorpin päälähtö on Kjell P Dahlströmin muistoajo.
Suomen Hippos / Hanna Närhinen
Yhteistyötä yli rajojen: suomenhevonen Pikku-Ryti ja amerikkalaisvirtuoosi Tim "The Bionic Man" Tetrick juhlittuina sankareina Arctic Horse Racessa joulukuussa 2019. Kautensa kolmella kakkosella avannut Pikku-Ryti hakee tänään Äimärautiolla paluuta kultakantaan.

Suomenhevoset vastaan kylmäveriset on homman nimi Äimärautiolla maanantain kiinnostavimmassa kohtaamisessa. Kotimaisen rodun kunniaa puolustaa voittamaan tottunut mutta tänä vuonna kakkosia tauluunsa kerännyt Pikku-Ryti. Kylmäverijoukkueen ankkuri on Suomessa ja Tiina Koskiselta debytoiva Spik Loke.

 

Toto5-pankiksi luotetaan kotiradan tarmonpesä Enter Mayweather.

 

Uuttera puurtaja Elliot Web tekee kolmannessa koitoksessa monté-debyyttinsä. Vastassa ovat raviratsastuksessa kannuksia valaneet Ambrogio, Valter L.P.C. ja Anaheim Kemp.

 

Oulun Toto5-kisat käynnistyvät kello 18.

 

 

Mantorpin Toto64-kierros alkaa viisivuotiaiden isolla kisalla, Kjell P Dahlströmin muistoajolla. Mantorpilaistreenari Dahlström muistetaan 31 kertaa peräkkäin voittaneen ja Ruotsin suurimpien ikäluokkakisojen ja avoimien lähtöjen ohella Prix d'Ameriquen nimiinsä vieneen supertamma Ina Scotin takaa. 

 

Poliisin työn ravivalmentajan ammattiin vaihtaneen Dahlströmin lempinimi oli Seriffi. Hän kuoli kuten eli: Dahlström sai 1997 Jägersrossa kärryillä sydänkohtauksen ja menehtyi 59-vuotiaana.

 

Kjell P Dahlströmin muistoajon suuri ennakkosuosikki on Daniel Redénin amerikkalaisori Summit in Sight.

 

Toisessa Toto64-kohteessa nähdään 3-vuotias Suomessa syntynyt lahjakkuus, Timo Nurmoksen tähtitehtaalta tuleva Velvet Gold. Kyseessä on SE-tamma Velvet Girlin esikoinen.

 

Mantorpin Toto64-kierros alkaa 20.30.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Päivän ravit: Magical Princess ja An-Dorra dominoivat Villinmiehen Tammakilvan karsinnoissa – Katja Melkon saksalaisruuna Örebron ankkurina

Päivän ravit: Vermossa isokenkäisiä, varsoja, teräsmiehiä ja tammatähtiä

Päivän ravit: Liinan Liekki lepattaa Teivossa – Zeus Kempin pikkuveli MAS Grande ensi-illassaan Skellefteåssa

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video