Uutiset

Päivän ravit: Vermossa isokenkäisiä, varsoja, teräsmiehiä ja tammatähtiä

Vermon keskiviikko tarjoilaa monipuolista raviurheilua. Xpress86-kyydit tulevat Solvallasta ja Åbystä.
Terhi Piispa-Helisten
Pekka Korvella on käsissään keskiviikkoillan valttikortit Vermon pelipöytään. Avauskohteen Isokenkään hän tuo tallistaan iskukykyisen kaksikon American Hero - Hotshot Luca. Junnustartti-finaalin suursuosikki on uransa molemmat kisat nimiinsä vienyt Korven tallin 2-vuotias Corazon Combo.

Vermossa nähdään keskiviikkona raviurheilua laidasta laitaan. Rivin avaa maan kokeneempia huippuja viivalle kerännyt Isokenkä. Kolmantena Toto65-kohteena ravataan 2-vuotiaiden Junnustartti-finaali, ja kierroksen päätteeksi mitellään voimia Teräsmiesliigassa ja taistellaan Tammatähdessä.

 

Vermon keskiviikkoisen Toto65-kierroksen käynisitää tasokas Isokenkä. Pekka Korven luotsaama Suurmestari ja Suomen mestari American Hero on arvottu ulommaiselle paikalle. Mestarin kultaketjun koettavat katkaista panssarivaunu Grainfield Aiden sekä salamannopeat Maze Runner ja Justice Ås. Tulitukea American Herolle antaa tallikaveri Hotshot Luca.

 

Kaksivuotiaiden Junnustartti-finaalissa on kuumin nimi Korven Corazon Combo, joka on avannut uransa kahdella näyttävällä voitolla.

 

Teräsmiesliigassa näyttää muille muskeleitaan kauden 13:sta kisastaan kymmenen nimiinsä vienyt Unique Creation. Mahtivireinen Listas Minttu pyrkii pakoon 20 metriä edempää.

 

Illan päättävässä Tammatähdessä käyvät kamppailuun kuningatar Suven Sametti ja Seinäjoen seppeletaistossa kaksi osamatkaa nimiinsä vienyt Liisan Tulilintu.

 

Vermon Toto65-ravit käyntiin kello 18.

 

 

Toto86Xpress-kierros kisataan Solvallassa ja Åbyssa. Illan suurin mittelö on Åbyn S:t Leger. Nelivuotiaiden kolmen kierroksen voimainkoitoksessa ovat norjalaistreenarien Frode Hamren ja Henry Rorgemoenin suojatit vahvoilla, kun suosikkina starttaa Hulken Sisu ja mustana hevosena Custom Cheval.

 

Toto86-peli käyntiin kello 21.30.

 

TotoTV:n studiolähetys kello 18.30-23.00. Asiantuntijoina ovat Anssi Nurminen ja Tapio Hoikka. Juontajana toimii Antti Pylkkänen. Haastattelut: Jere Törmänen

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Päivän ravit: Magical Princess ja An-Dorra dominoivat Villinmiehen Tammakilvan karsinnoissa – Katja Melkon saksalaisruuna Örebron ankkurina

Päivän ravit: Liinan Liekki lepattaa Teivossa – Zeus Kempin pikkuveli MAS Grande ensi-illassaan Skellefteåssa

Päivän ravit: Suomenhevoset vs. kylmäveriset Äimärautiolla – kärryille traagisesti kuolleen Seriffin muistoajo Mantorpin ykkösmatsina

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video