Uutiset

Päivän ravit: Magical Princess ja An-Dorra dominoivat Villinmiehen Tammakilvan karsinnoissa – Katja Melkon saksalaisruuna Örebron ankkurina

Katseet kohdistuvat torstaina Etelä-Karjalaan, kun lämminveri- ja suomenhevostammat käyvät kamppailemaan Villinmiehen Tammakilvan finaalipaikoista.
Terhi Piispa-Helisten
Reino Palomäen ylpeys An-Dorra käy tänä iltana taistoon Lappeenrannassa Jarmo Saarelan kannustamana. Takarivi lie vain hidaste mutta ei este Anna Hiltusen hoidokin voiton tiellä.

Torstaina saadaan ihailla jälleen ihmetammojen Magical Princessin ja An-Dorran edesottamuksia. Kaksikko iskee Lappeenrannan Villinmiehen Tammakilvan karsinnoissa omissa lähdöissään suursuosikkeina finaalipaikkojen perään. Kolmannessa alkuerässä kohoaa muiden yläpuolelle derbyvitonen Ava di Emelin.

 

Haastajaosaston kiinnostavimpiin nimiin kuuluvat heinäkuisen epäonnistumisen jälkeen radoille palaava En Candy Till, Eija Sorvistolta avaava Lady Rock ja ikäluokan tammojen kärkikaartiin kuuluva Fiorini.

 

Alkueristä menee neljä parasta finaaliin, joka ravataan lauantaina 25. syyskuuta 42 000 euron ensipalkinnolla.

 

Tasaisten suomenhevoskarsintojen meritoituneimmat menijät ovat Margarida ja Suvelan Unelma. Suomenhevostammojen karsinnoista selviää kuusi parasta loppukisaan, joka käydään samalla päivämäärällä lämminveristen kanssa ja 24 000 euron ykkösellä.

 

Lappeenrannan Toto5-ilta starttaa kello 18.

 

 

Örebron Toto64-kierroksen pankki on Katja Melkon valmentama ja Jorma Kontion ohjastama Vice Versa Diamant. Saksalaisruuna otti viimeksikin laukan, tällä kertaa viimeisellä takasuoralla, mutta latoi raviaskeleet alle löydettyään toivottomista asemista tuulispäänä kolmanneksi.

 

Toto64-kierros alkaa kello 20.30.

 

Asiantuntijalähetys TotoTV:ssä kello 18.30-22.30.

 

EDIT: Otsikkoa muokattu kello 11.03.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Päivän ravit: SM-kolmonen Tanpopo palaa kaviourille Teivossa - Toto75-menestyjät kohtaavat neljännessä kohteessa

Päivän ravit: Nordic Divisioonat tähdittävät Oulun tasokasta ravi-iltaa

Päivän ravit: Kymenlaakson kingiä etsimässä – Planbee pakilta, tappioton Magazine Match paalulta

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video