Uutiset

MT Hevoset -ohjelma vierailee lähes 150 suomenhevosta kasvattaneen Kari Viitalan luona – Ovi, Kaappi, Tärpätti, Vaiva, Kiisseli, Rypäle, Ämpäri ja kumppanit ovat tuttuja nimiä raviradoilta

Jakso ilmestyy sunnuntaina kello 11.
Jukka Heiskala
Kari Viitala kertoo suomenhevosten kasvatuksesta haastattelija Juha Jokiselle.

Peräseinäjoella asuva Kari Viitala on ansioitunut suomenhevoskasvattaja. Lähes 150 varsaa kasvattanut mies on tullut tutuksi paitsi laadukkaista varsoista myös niiden persoonallisista nimistä.

"Ensiksi mulla oli apuna keittokirja, kun tuli Kiisseli ja niitä muita. Nyt mulla on rakentajan opas apuna. Ei mulla ookkaan kuin kolme kirjaa, ja se kolmas kirja on sellainen, ettei siitä oikein apua ole nimeämisessä", Viitala kertoo pilke silmäkulmassa.

MT Hevoset - ja Talkkari-lähetykset ovat maksullista sisältöä. Niitä katsomaan pääsevät MT Hevoset -palvelun hankkineet. Myös he, joilla on ennestään painetun MT:n kesto- tai digitilaus, pääsevät luonnollisesti katsomaan ohjelman ja lukemaan hevosuutisia verkosta rajattomasti.

Ohje MT Hevoset -paketin hankintaan (tilauksen mitta 1–12 kuukautta, 12 kk tilaukseen saa kaupanpäälle Ravinetin vuosikuvaston)

Ohje digitunnuksen käyttöön ottoon heille, joilla jo on MT:n tilaus.

MT:n asiakaspalvelu auttaa verkkopalvelun tunnusten kanssa arkisin kello 8–21, jos niiden luonti ei onnistu.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

MT Hevoset vierailee Maria Astikaisen luona: "Urheiluhevosten laitto kiinnostaa, olen kilpaurheilija"

Maria Astikainen hallitsee lännenratsut ja ravurit – häneen tutustutaan MT Hevoset -ohjelmassa sunnuntaina

Varsakunkku-voittaja Hentun Liisa Antti Ripatin tuorein menestyskasvatti: "En osannut edes kuvitella, että se aloittaisi viiden voiton putkella kolmevuotiaana”

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video