Uutiset

Päivän ravit: Kenestä tulee Suomen mestari?

Tiistai-iltana ratkeaa se, kuka on amatööriohjastajien Suomen mestari 2021. Ensimmäisen kilpailupäivän jälkeen tilanne on kutkuttava.
Miika Lähdeniemi
Janne Räisänen on aikamme menestynein amatööriohjastaja. Rantasalmelainen lähtee jahtaamaan viidettä Suomen mestaruuttaan takaa-ajajan asemasta. Räisänen on ensimmäisen kilpailupäivän jälkeen jaetulla vitossijalla mutta iskuetäisyyden päässä kärjestä.

Tiistain ravisävelet kaikuvat Savon ytimestä Kuopiosta. Illan aikana selviää amatööriohjastajien Suomen mestarin nimi: ottaako Janne Räisänen jo viidennen tittelinsä vai vaihtuuko maassa valta?

 

Ensimmäisen kilpailupäivän jälkeen on äärimmäisen tasaista, kun kärjessä ovat samoilla pisteillä 39 viimevuotinen kakkonen Teemu Keskitalo, kisan nuorin kuski Ville Koivisto ja Jani Suonperä. Kärkikolmikon kannoilla vaanii Niko Riekkinen (35 pistettä), eivätkä kokeneet kehäketut Räisänen ja Jouni Riikonenkaan ole kaukana johtavista. Heillä on kasassa Ylivieskan osalähtöjen jälkeen 29 pistettä.

 

Hevospuolen johtotähtiin Kuopion illassa kuuluu tämän kauden osalta tappioton Cartivet Meetingin mestari Francis Journey.

 

Tapahtumat alkavat Tammasarjalla, missä Ville Kallen lahjakas pikkusisko Elli Haloo pyrkii kultakantaan.

 

Kuopion Toto5-ilta käyntiin kello 18.

 

 

Yksi Eskilstunan Toto64-kierroksen avainhevosista on Marko Korven valmentama, Jorma Kontion ohjastama ja Journey Hästar AB:n omistama Indy Lane. Kovasukuinen ruuna on vienyt nimiinsä uransa 25:sta kisastaan 11.

 

Eskilstunan Toto64-kierros pyörähtää liikkeelle kello 20.30.

 

Asiantuntijalähetys TotoTV:ssä kello 18.30-22.30.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Päivän ravit: SM-kolmonen Tanpopo palaa kaviourille Teivossa - Toto75-menestyjät kohtaavat neljännessä kohteessa

Päivän ravit: Nordic Divisioonat tähdittävät Oulun tasokasta ravi-iltaa

Päivän ravit: Kymenlaakson kingiä etsimässä – Planbee pakilta, tappioton Magazine Match paalulta

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video