Uutiset

Landen Paukun täyssisko lähenee koelähtöä - ”Jos päästäisiin edes puoleen isoveljen meriiteistä, olisi se aika hyvä”

”Onhan Landen Justiina tällä sukulinjalla ehdottomasti mielenkiintoinen siitostamma kilpailu-uran jälkeen”, miettii maineikas suomenhevosmies Tarmo Tiainen.
Anu Leppänen
Tarmo Tiainen tähyilee Landen Justiinan kanssa koelähtöön tänä vuonna. Kilpaileminen on tarkoitus aloittaa vasta ensi kaudella.

Vuoden 2019 Derby-voittajan Landen Paukun (i. Jänkä-Jussi – Paukka) kolmevuotias täyssisko Landen Justiina valmistautuu kilpailu-uraan Petäjävedellä Keski-Suomessa Tarmo Tiaisen hoivissa. Syksyn ohjelmassa on näillä näkymin koelähtö.

 

Kävimme viikonloppuna harjoitusraveissa. Tamma menee ihan mukavasti. On melkein enemmän laiskahko”, aloittaa Tarmo Tiainen.

Tiainen osti Landen Justiinan kesävarsana. Tamma tuli Keski-Suomeen hyvin ajolle opetettuna kasvattaja
Jani Suonperältä yksivuotiaana. Suku oli entuudestaan tuttu, sillä nyt kuusivuotias puoliveli Landen Reino (i. Vixen) oli Tiaisen tallissa.

 

Antti Tupamäen listalla se oli, vaikka asuikin tallissamme. Landen Paukun emä jättää kyllä kovafysiikkaisia varsoja. Reino ja Justiina eivät väsy ihan heti kun niillä lähtee lenkille.”

Kolmevuotiaana starttaamista ei Tiainen suunnittele Landen Justiinalla.

 

Jos ensi kuun aikana saisi koelähdön ajettua. Katsellaan starttaamista ensi vuoden puolella”, kaavailee valmentaja suojattinsa tulevaisuutta.

Pitemmällä tähtäimellä Landen Justiinan tulevaisuus on siitostammana, vaikka ei Tiainen pahaksi pistä, jos se seuraisi vanhempien sisarusten kavionjälkiä kilparadoilla.

 

Jos päästäisiin edes puoleen isoveljen meriiteistä, olisi se aika hyvä. Onhan Landen Justiina tällä sukulinjalla ehdottomasti mielenkiintoinen siitostamma kilpailu-uran jälkeen.”

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

"Toivotaan kovaa matkavauhtia ja yritetään ottaa lopussa mitä otettavissa on” – Landen Paukku kohtaa PM-lähdössä kovat kotimaiset ja ulkomaiset vieraat

Landen Paukku joutuu jäämään pois Lappeen T75-kierrokselta

Tappioton SE-hirmu palaa radoille kahden vuoden odotuksen jälkeen – Landen Paukku lauantaina startissa

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video