Uutiset

Päivän ravit: V.G. Voitto valaisee lokakuisen illan – Seismic Wave tärisyttää ja järisyttää Färjestadissa

Tiistaina lasketaan kilpaa nopeudestaan kuuluilla Mikkelin ja Färjestadin kaviourilla. Kummallakin paikkakunnalla nähdään tositoimissa eliittihevosia.
Suomen Hippos / Miia Mäki-Maunus
Tuore Kriterium-ykkönen V.G. Voitto on kaikkien aikojen nopein 4-vuotias suomenhevonen. Tarmonpesä jatkaa kauttaan jo tänään, kun edessä ovat Varsakunkku-karsinnat.

Mikkeli palaa tiistaina tauolta, ja tarjolla on heti täydet 12 lähtöä. Nelivuotiaiden suomenhevosten ohjelma jatkuu tiiviinä, kun edessä ovat Varsakunkku-karsinnat. Niiden kirkkaana tähtenä tuikkii Kriteriumin ja Oulu Expressin suurenmoinen sankari V.G. Voitto. Seppo Suurosen ori viiletti Oulu Expressissä ikäluokan Suomen ennätyksen 24,2ake. Tuloksen timanttisuudesta kertoo se, että sen kovempaa ei ole menty edes lyhyellä matkalla.

 

V.G. Voiton ykköshaastaja on keskikesällä Pikkupelimanni-ajon voittoa juhlinut Vieskoff. Filatoffien lippulaiva sijoittui Kriteriumissa kunniakkaasti kolmanneksi.

 

Kolmevuotiaiden Varsakunkku-alkuerissä on mukana ilahduttava määrä osallistujia. Huomio kiinnittyy tappiottomiin lupauksiin Hentun Liisaan ja Farakiin.

 

Kriteriumit nimiinsä vieneiden V.G. Voiton ja Planbeen taustavoimat tarjoilevat Mikkelin yleisölle ravien ohessa pullakahvit.

 

Mikkelin Toto5-ilta käyntiin kello 18.

 

 

Färjestadin Toto64-avauksessa avaa syyssesonkinsa Timo Nurmoksen varttuneimpiin tykkeihin lukeutuva Seismic Wave. Ruuna on kisannut viimeksi heinäkuisessa St. Michelissä. Rytminvaihtokoneen ravi ei rullannut tuolloin, mutta kesäkuussa Seismic Wave oli Kymi Grand Prix'ssä vahva kolmonen.

 

Färjestadin ohjelmassa on myös Breeders' Crown -lähdöt. Nurmoksella on näytönhaluiset ässät kolmevuotiaiden tammojen taistoon ja nelivuotiaiden oriiden ja ruunien kamppailuun. Matkaan lataavat Tammakriteriumissa epäonnistunut Isabelle Cash ja Suomen Derbyssä seitsemänneksi taipunut Sahara Jaeburn.

 

Färjestadin Toto64-kierros pyörähtää liikkeelle kello 20.30.

 

Asiantuntijalähetys TotoTV:ssä kello 18.30-22.30.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Päivän ravit: Tappiottomat tulevaisuuden tähdet taistelevat Varsakunkku-finaalin suurista seteleistä – Vitterin paluu jatkuu

Päivän ravit: Landen Paukku isännöi kotiradallaan – On Track Piratenin jäähyväiskiertue jatkuu Rättvikissä

Päivän ravit: ”Sumuäijällä” haussa kauden 13. tolppa - Svampenissa liehuu sinivalkolippu

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video