Uutiset

Ravivihje: Lemieux Boko ja Deangelo luottohevosina

Henna Halme kertoo Lemieux Bokosta ja Bag's Simonista.
Terhi Piispa-Helisten
Ari Moilasen ohjastama Deangelo on vihjerivin toinen varma.

Ensimmäisen kohteen Masterstroke Aria teki huiman esityksen Teivossa, kun se Olli Koivusen ohjastamana kulki viimeiset 700 metriä 11-vauhtia. Loppukaarteessa jo neljättä rataa kiertänyt ruuna kiersi kovat vastustajansa tyylikkäästi, eikä voittokulun jatkumiselle näy esteitä.

Dirk Diggler Sisu on etelässä hieman tuntematon hevonen ja voi siksi jäädä reilusti aliarvostetuksi. Se kykenee kirimään lujaa lopun, vaikka matkalla mentäisiin kovaa. Juuri sisäradan paikalta hevonen on vaarallinen. Rarity Red on kilpaillut pitkään mahti kunnossa, eikä voitto saa yllättää tälläkään kertaa. Elokuun lopussa Teivossa se kipitti viimeiset 700 metriä 10-vauhtia.

Toisen kohteen Issakan Valo on voittanut viisi viimeistä kilpailuaan vakuuttavalla tyylillä. Seinäjoella se voitti johtavan rinnalta ja viimeksi helposti keulasta. Ori on saanut rutkasti lisää lähtönopeutta ja on taas lähellä voittoa. Rahaa on kertynyt viime starteista melkoisesti ja vastus kovenee. Korven Liideri on vahva ja vauhtikestävä vastustaja, joten kaiken pitää suosikilla onnistua, jotta voittoputki jatkuisi.

Rivin ensimmäinen varma Lemieux Boko on ollut taustavoimille pieni pettymys, sillä uran alkuvaiheessa sen odotettiin olevan jopa kovan sisarussarjan paras varsa.

”Ensimmäisissä starteissa tuli yhteensä kymmenen lähdön uusintaa ja hevonen alkoi käydä kuumana. Tuli lähtölaukkoja ja hevonen joutui tekemään kivikovissa lähdöissä hurjia revityksiä päästäkseen porukkaan mukaan. Se ei ole mikään laukkuri ja takarivi suosii ehdottomasti. Ori on kotiutunut hyvin Vermoon ja nyt on valmentaja rattailla. Veijo on ajanut lähes kaikki hevosen treenit ja tuntee sen läpikotaisin. Vauhdit riittävät varmasti, mutta takarivi maililla on aina paha”, kertoi Henna Halme.

Jezzet Savoy on lähdössään lähellä koko matkan johtoa, jos sähäkkä tamma lähtee voltista ravia. Viimeksi se kulki alun laukkansa jälkeen 14-vauhtia läpi ja niillä kyydeillä ollaan keskiviikkona voiton syrjässä kiinni. Federal Death, Brazen Leonore, Sahara Kellyanne ja tauluaan vaarallisempi Artful Drop kannattaa huomioida ajoissa.

Toinen varma Deangelo ei pystynyt viimeksi puolustamaan keulapaikkaa sisäradalta Amazing Warrioria vastaan. Nyt asetelmat ovat Ari Moilasen puolella, sillä valjakko pääsee maililla matkaan radalta viisi. Aripekka Pakkasen valmennettava jäi viimeksi pussiin, mutta keskiviikkona voi olla revanssin paikka. Bag`s Simoni on kunnossa, mutta ei ohjastajan mukaan lukeudu kuumimpiin suosikkeihin.

”Kuntokäyrä näyttää nyt jyrkästi ylöspäin. Viimeksi se hyppäsi kiihdytyksessä vesilammikon yli ja laukkasi. Edellisessään se oli vakuuttava hieman raskaalla juoksullakin. Se lähtee lujaa, mutta vastassa on pari niin kovaa hevosta, että voitto yllättäisi”, jatkoi Henna Halme.

Päätöskohteen Sky Muscle on lahjakas menijä, mutta käy välillä turhan kuumana. Rauhallisena pysyessään se pystyy varmasti voittamaan. Tima`s Miracle ja Funderbar ovat hyviä merkkejä yllätyksen etsijöille.

Toto65-vihje

Lähtö 1: 2 Masterstroke Aria, 1 Dirk Diggler Sisu, 3 Mas Chili, 6 Amour Amiko, 11 Rarity Red (4,7)

Lähtö 2: 4 Issakan Valo, 3 Korven Liideri (2,8)

Lähtö 3: 9 Lemieux Boko (4, 6)

Lähtö 4: 2 Jezzet Savoy, 11 Brazen Leonore, 1 Federal Death, 7 Sahara Kellyanne, 9 Artful Drop (8,14)

Lähtö 5: 5 Deangelo (2, 1)

Lähtö 6: 1 Sky Muscle, 11 Carlos Cashman, 9 Tima`s Miracle, 4 Funderbar, 8 Smurfriina (10,3)

250 riviä x 0,1 euroa =25 euroa

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä

Aiheet Toto65
MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Norjalaisnuoli Unique Creation Vermon ankkuri

Ravivihje: Forssassa hurmannut Ashley Face kiertää kaikki

Ravivihje: Knows Best tauoltakin systeemin kivijalaksi

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video