Uutiset

Lauantain kylmäveriseminaaria voi seurata suorana lähetyksenä MT26-kanavalta

Lähetys alkaa kello 13.
Elina Paavola
Turussa keskustellaan lauantaina kylmäverisistä. Kuvassa yhteen ottavat Ylivieskan ruunakunkkareissa vasemmalta lukien Don Viking, Pertturi ja Aatsi.

Turussa järjestetään lauantaina kylmäveriseminaari ennen ravien alkua. Seminaari alkaa kello 13 katsauksella kylmäveriyhteistyöhön vuosien varrella ja sen nykyhetkeen lukujen valossa. Lähetys näkyy suorana antenniverkon MT26-kanavalla.

Paneelikeskustelu on vuorossa 14.20. Siihen osallistuvat kylmäverisillä hyvin menestynyt ammattivalmentaja ja -ohjastaja Antti Ala-Rantala, Suomen Ravivalmentajat ry:n toiminnanjohtaja ja suomenhevoskasvattaja Antti Karhila, Suomenhevosliiton hallituksen jäsen, suomenhevoskasvattaja ja orinpitäjä Matti Rehula, Suomen Hippoksen kilpailupäällikkö Tuomo Pekonen, kilpailupromoottori Mikael Mattfolk ja suomenhevoskasvattaja Kari-Markku Karjalainen.

Seminaaria vetävät Lauri Hyvönen ja Roger Johansson. Merkillepantavaa on, että keskustelua ajankohtaisesta aiheesta ja kylmäveriyhteistyön merkityksestä käydään puhtaasti kotimaisin voimin.

Seminaari kestää noin kello 16 asti. Ravit alkavat kello 17. Myös ravit näkyvät suorana lähetyksenä MT26-kanavalla.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Veli-Erkki Paavolalle kovasukuinen kylmäverivarsa Traveran huutokaupasta

Norjalaisvalmentaja Jan Roar Mjölneröd tekee täsmäiskuja Ruotsiin – kolminkertainen Derby-voittaja on kylmäverivalmentajien aatelia: "Ilman kunnollista hevosmateriaalia ei tuollaisia tuloksia voisi saavuttaa"

Jyrki Tammimetsä opettaa ensimmäiset kylmäverivarsansa: "Ravaaminen niille ainakin vaikuttaa olevan helppoa"

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video