Uutiset

Päivän ravit: Vermossa panoksena Euroopan mestaruus – Bjerke ja Solvalla täydentävät kolmen pääradan keskiviikon

Vermossa mitellään keskiviikkona kokelasohjastajien EM-tittelistä yhdentoista nuoren kuskin kesken. Illan Toto65-pankki on loistokautta ravaava Unique Creation.
Terhi Piispa-Helisten
Anne ja Kaarina Metzin omistama, Tapio Perttusen valmentama ja Sonja Huovilan hoitama 5-vuotias Unique Creation on vienyt Suomen 12:sta kisastaan kymmenen nimiinsä. Norjalaisen koko kauden voittosaldo on 12

Vermossa ratkaistaan keskiviikkona kokelasohjastajien Euroopan mestaruus. Kokelasohjastajalla tarkoitetaan ammattiravitalleilla työskenteleviä 25-vuotiaita ja sitä nuorempia henkilöitä. Ohjastettuna tulee olla vähintään viisi ja enintään sata voittoa. Suomen edustaja kisassa on Jukka-Pekka Kauhasen ”oikea käsi” Riku M Lindgren. Ohjelmassa on neljä osalähtöä. Lindgreniin voit tutustua tarkemmin täällä.

 

Kisahistoriaan mahtuu nimekkäitä voittajia Erik Adielssonista Johan Untersteineriin ja Per Lennartssoniin. Ainoa suomalaisvoittaja on Mervi Illikainen. Hän juhli mestaruutta vuonna 2002.

 

Vermossa käydään myös Salamakypärät -kilpasarjan kamppailu. Suosikki on pistetaulukossa kakkosena olevan Patri Filatoffin ohjastama Heat of Dynamite. Filatoffia pisteen erolla johtava Jere Hurme luovii haastaja Minecraftilla. Illan osakisa on kymmenes kaiken kaikkiaan kahdestatoista lähdöstä. Pistetilanteen näet kokonaisuudessaan täältä.

 

Ilta päättyy korkealuokkaiseen Voimaliigaan. Tapio Perttusen Unique Creation hakee jo kauden kolmannettatoista naulaansa, mutta vastus on luja viimeksi sisukkaasti taistelleen Heiskanen-Halme -duon Celsius Evon, vertyvän voimamiehen Joseph Bokon, Tammer-ajon voittaja Way To Gon ja työmyyrä Sahara Sandstormin johdolla.

 

Vermon Toto65-ravit käyntiin kello 18.

 

 

Viikon Toto86Xpress -sykkeet tulevat Bjerkestä ja Solvallasta. Suomalaisittain jännimmät hetket eletään jo ennen pääpelin kohteita, kun Solvallassa on ensin viivalla Timo Nurmokselta avaava Southwind Boko ja sitten Kontioiden sekä Katja Melkon yhteistyöhevonen La Verite, joka porhalsi täydellä matkalla viimeksi voittaessaan kovan noteerauksen 12,5.

 

Toto86-peli käyntiin kello 21.30.

 

TotoTV:n studiolähetys kello 18.30-23.00. Asiantuntijoina ovat Jukka-Pekka Kauhanen ja Tapio Hoikka. Juontajana toimii Jere Törmänen. Haastattelut: Lauri Hyvönen

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Päivän ravit: Tappiottomat tulevaisuuden tähdet taistelevat Varsakunkku-finaalin suurista seteleistä – Vitterin paluu jatkuu

Päivän ravit: Landen Paukku isännöi kotiradallaan – On Track Piratenin jäähyväiskiertue jatkuu Rättvikissä

Päivän ravit: ”Sumuäijällä” haussa kauden 13. tolppa - Svampenissa liehuu sinivalkolippu

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video