Uutiset

MT Hevoset -jaksossa sunnuntaina käydään Väisästen luona Vieremällä

Koko perhe on innostunut suomenhevosten kasvattamisesta ja kilpailuttamisesta.
Jukka Heiskala
Väisäsen tilalla tammoilla ja varsoilla riittää tilaa reippaaseen ulkoiluun.

Väisäsen perhe vaalii Vieremällä siniverisiä suomenhevossukuja. Lukuisten valio- ja tähtijuoksijoiden kasvattajat ovat jalostaneet tammasukuja jo kymmeniä vuosia ja Mikko Väisänen palkittiin viime vuoden suomenhevoskasvattajana.

Kasvateille on myös kysyntää: "Tänä syksynä oli sellainenkin poikkeustilanne, että kuusi hevosta olisi saatu myytyä viikonlopun aikana. Mutta ei ollut kuin kaksi myydä", hän naurahtaa.

Mikko ja Timo Väisänen ovat myös innokkaita raviurheilijoita. Tämän hetken menestyshevonen on tällä kaudella jo 11 kertaa voittanut Hissun Turbo.

MT Hevoset - ja Talkkari-lähetykset ovat maksullista sisältöä. Niitä katsomaan pääsevät MT Hevoset -palvelun hankkineet. Myös he, joilla on ennestään painetun MT:n kesto- tai digitilaus, pääsevät luonnollisesti katsomaan ohjelman ja lukemaan hevosuutisia verkosta rajattomasti.

Ohje MT Hevoset -paketin hankintaan (tilauksen mitta 1–12 kuukautta, 12 kk tilaukseen saa kaupanpäälle Ravinetin vuosikuvaston)

Ohje digitunnuksen käyttöön ottoon heille, joilla jo on MT:n tilaus.

MT:n asiakaspalvelu auttaa verkkopalvelun tunnusten kanssa arkisin kello 8–21, jos niiden luonti ei onnistu.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Isosalon tilan 16. viljelijä Sanna Päivike: "On tämä niin makeeta. Ei mistään muusta työstä voi saada tällaista fiilistä"

MT Hevoset -ohjelma Jorma Ruokosen luona: "Hevoset, radat ja välineet ovat kaikki muuttuneet paljon"

"Ei näitä ajeta nykyään lähellekään niin paljon" – Jorma Ruokonen kertoo vuosikymmenten mittaisesta raviurheilu-urastaan sunnuntain MT Hevoset -ohjelmassa

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video