Uutiset

Päivän ravit: Landen Paukku isännöi kotiradallaan – On Track Piratenin jäähyväiskiertue jatkuu Rättvikissä

Maanantaina riittää mielenkiintoisia lähtöjä Kaustiselta ja Rättvikistä.
"Tännepäin, tännepäin", näyttää Jani Suonperä kilpakumppaneilleen vuoden 2018 Pikkupelimanni-ajossa. Tänään Landen Paukku kisaa kotiradallaan ensimmäistä kertaa kyseisen arvovoiton jälkeen.

Kaustisen monipuolisen ja tuhdin kahdentoista lähdön maanantai-illan kirkas johtotähti on Landen Paukku. Vastassa ovat maan johtava kylmäverinen Nyland ja viimevuotinen Pohjoismaiden mestari Joriini. Mielenkiintoa lisää työn alla oleva 3100 metrin matka.

 

Landen Paukku starttaa urallaan toista kertaa kotiradallaan Nikulassa. Ensimmäinen kerta toi nelivuotiaana Pikkupelimanni-ajon voiton, vaikka laukka matkantekoa hidastikin.

 

Lämminveristen maratonmatkan voltissa vääntävät pitkän pakin Sahara Sandstorm sekä paalulta pakoon pyrkivät Twinquit ja Googal.

 

Lämminveritammojen perinteisessä Jixy-ajossa kohtaavat Nazareth, Smiley Match ja Muckelymimmy.

 

Ohjelmassa on myös uusi kylmäverikisa Speedex-ajo. Valitettavan vähäväkiset karsinnat käydään lähdöissä kaksi ja kolme, finaali 3 000 euron ensipalkinnolla lähdössä yhdeksän. Kuumin voittajakandidaatti on Miika Tenhusen huippuvireeseen laittelema Tuliopaali.

 

Kaustisen Toto5-kisat käynnistyvät kello 18.

 

 

Maanantain Toto64-ravit käydään Rättvikissä. 13-vuotiaan On Track Piratenin jäähyväiskiertue jatkuu, ja ruunaa sen elämän varrella hoitaneet henkilöt saavat kunnian ohjastaa uraansa jäähdyttelevää satuhevosta. Viimeksi kärryillä nähtiin Martina Jonsson, ja nyt on Nathalie Blomin vuoro.

 

Vastus ei pelota, ja liki 1,9 miljoonaa euroa komean karriäärinsä varrella ansainneella konkarilla on oivalliset saumat kiertää kaikki pienemmällä numerolla matkaan ampaisevat vastustajansa.

 

Rättvikin Toto64-kierros alkaa 20.30.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Päivän ravit: Kuningas Evartti vierailulla Oulussa – Slippery Runway avaa Janita Antti-Roikolta

Päivän ravit: Ierikka palaa paussilta – Bodenissa suuria suomalaistoiveita

Päivän ravit: Kolmen pääradan keskiviikko – Vermon vetonaula on 14 kertaa tällä kaudella voittanut Unique Creation

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video