Uutiset

Päivän ravit: Run and Repeat valloittaa jälleen Vermon – Silvester Solvallan suomalaisnimi

Keskiviikkona ravataan Vermossa yhdentoista lähdön voimin. 86-kierros pyörii akselilla Jägerso – Solvalla.
Terhi Piispa-Helisten
Kohisevaa nousua tekevä Run and Repeat kehitti Turun L. Fabritius Memorialissa timakan kirin taustalta. Ruuna on rahasarjassa paha päihitettävä, vaikka kasirata sitä rasittaakin.

Vermossa käydään jo ennen keskiviikon Toto65-kohteita mielenkiintoinen 5-vuotislähtö. Viivalla ovat ikäluokkamenestyjät Vauhtis ja Kinderi sekä tuore SE-ori Suvelan Rinssi.

 

Lämminveristen kovimmassa ryhmässä kohtaavat tarmonpesät Joseph Boko ja BWT Caesar sekä salamannopea Lightningsky. Näistä keskimmäinen osoitti kovan kapasiteettinsa venyessään Suur-Hollola-ajossa viidenneksi. Nyt alla on taukoa, ja kasirata tuo mutkia matkaan.

 

Vermosssa syyskuussa kahdesti kilpaillut ja yhtä monta kertaa voittanut Run and Repeat palaa ”rikospaikalle”. Eläinlääkärinä toimivan Veikko Kotirannan silmäterä on joutunut aidan viereen, mutta Tapio Perttunen tykittänee ajokillaan sieltäkin keulaan.

 

Yksi illan kiinnostavimmista seurattavista on Kotirannan kollegan Leena Sinnemaan laittelema voittokone Bosse Nice, joka palasi parin vuoden paussilta kullanhohtoisesssa kunnossa. Aivan kuten edellä mainituista BWT Caesar ja Run and Repeat, myös Bosse Nice sai rata-arvonnassa kasipallon.

 

Toisessa kohteessa kahinoivat lahjakkaat 3-vuotiaat tammavarsat Caitlyn ja Salpaus Delicious. Edellisiä vuotta varttuneempi Karela Boko on vaarallinen, mutta laukka on sille kiusallisen tuttu askellaji.

 

Vermon ravikeskiviikon avaa 2-vuotismatsi. Solvallasta kunniakkaan kakkosen kamppaillut Jackandjones Sisu testaa uransa avaavan Space Oddityn tason.

 

Vermon Toto65-ravit käyntiin kello 18.

 

 

Keskiviikon Toto86-ruletti rullaa Solvallassa ja Jägersrossa. Illan päälähtö on kolmevuotiaiden tammojen Breeders' Course -bonuslähtö, joka ravataan Jägersrossa. Solvallasta löytyy suomalaisittain mielenkiintoinen nimi, kun Ruotsin päärataa lähtee valloittamaan siihen urallaan jo aiemmin pystynyt Jari T Lindemanin Silvester.

 

Rivin pankki on tutkaparin Redén-Kihlströn amerikkalaisori Summit in Sight.

 

Toto86-peli käyntiin kello 21.30.

 

TotoTV:n studiolähetys kello 18.30-23.00. Asiantuntijoina ovat Tommi Ala-Nikkola ja Lauri Hyvönen. Juontajana toimii Antti Pylkkänen. Haastattelut: Jarkko Litmanen

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Päivän ravit: Flexible Journey punoo kultaketjua – vastassa huippuvireinen Savonlinnan sähikäinen

Päivän ravit: Vennelmon Varma ja Varsova vastakkain Vermossa - Bluehill's Wind puhaltaa Åbyssä

Päivän ravit: Kaksivuotiaat valokeilassa Teivossa – Eskilstunassa heviä saundia

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video