Uutiset

Päivän ravit: Pärttyl paahtaa Äimärautiolla – Minto's Don Juan hakee voittoa numero 41

Torstaina kisataan Äimärautiolla ja Örebrossa. Oulussa on ohjelmassa 11 lähtöä, Örebrossa on puolestaan pelissä jackpotia.
Elina Paavola
Pärttyl on ohitusten erikoisruuna. Sanna Loukusan valmennettava on ennättänyt tällä kaudella yhdestätoista kisastaan mahtavasti kymmenen kertaa ensimmäisenä maaliin. Loukusa on puolestaan ottanut valmentajana 58:stä startista 28 ykkössijaa. Voittoprosentti on raju 48.

Torstaina ravataan Oulussa. Ponsse Cupin karsinnassa iskevät voiton perään lahjakas Endless Story ja Mauri Jaaralta debytoiva Mahatma Gee.

 

Lämminveristen ykkössarjassa mittelevät osaamistaan urallaan 40 kertaa ykköseksi yltänyt Minto's Don Juan, Kasvattajakruunun ykkönen ja Villinmiehen Tammakilvan kakkonen Moonlight Velvet, nuolennopea Roberto Diver sekä Team Ojanperän iskukykyinen kaksikko Thai Explosive – Royal Navy Neo.

 

Suomenhevosten puolella mielenkiinto kohdistuu Sanna Loukusan suojattiin Pärttyliin, joka hakee jo kauden yhdennettätoista ykkössijaansa.

 

Nuorten Sarjassa kohtaavat kovat kolmevuotiaat He Is Viktor ja Rajah Dream. Viimeksi mainittu on huippuruuna Lexus Dreamin pikkuveli. Matti Nisosella on edessään mielenkiintoinen viikko. Lauantaina aukeavat hänen Ruotsin filiaalinsa ovet, kun Eskilstunassa astelee radalle Djokovic.

 

Oulun Toto5-ilta starttaa kello 18.

 

 

Örebron Toto64-kierroksella pelataan 134 761 euron jackpotista. Illan päälähtö on 4-vuotislähtö Najos Minne. Reijo Liljendahlin valmentama ja duon Martti Ala-Seppälä - Steve Stewart kasvattama Perpetuate on tiukasti voitossa kiinni.

 

Toto64-kierros alkaa kello 20.30.

 

Asiantuntijalähetys TotoTV:ssä kello 18.30-22.30.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Päivän ravit: Cameron Wake karauttaa jälleen kärkeen ja karkuun

Päivän ravit: Flirttiä Seinäjoella, Rallin Muistoa Jokimaalla – Rommessa suomalaispanokset korkealla

Päivän ravit: Tähdet näyttävät tien Sorsasalossa – Bodenissa ”suomalaislähtö”

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle