Uutiset

Uusi gallup: Oletko kenkäpakon puolesta vai sitä vastaan?

Tänään alkava kenkäpakko on tuoreen gallupin kohteena.
Kuva: Terhi Piispa-Helisten
Next Direction kiisi absoluuttisen Suomen ennätyksen 08,9 kengät kavioissaan. Ruunalta on riisuttu sen uran 61:ssa kisassa vain kahdesti kenkiä.

Ravi-Suomessa alkaa neljä kuukautta kestävä kenkäpakko tänään. Se on voimassa kaikissa maamme ravikilpailuissa. Kenkien pois ottaminen on kiellettyä 15. maaliskuuta asti.

 

Suomen Hippos tiedottaa, että kenkäpakon takana on hevosen hyvinvoinnin varmistaminen. Selkeyden nimissä kenkäpakon alkamista tai sen loppumista ei siirretä, vaikka olosuhteet sallisivatkin kengittä kisaamisen.

 

Kengäksi määritellään tavallisten kenkien ohella päärynä-, muovi- ja ”idioottikenkä”. Kärkikenkä luetaan kesäkaudella kengäksi, mutta kenkäpakon aikaan se ei vastaa riittävää kengitystä.

 

Mitä mieltä Sinä olet? Onko kenkäpakko tällaisenaan hyvä vai huono asia? Vai pitäisikö kenkäpakko sitoa kalenterin sijasta olosuhteisiin, kuten Harri Koivunen ehdotti?

 

Anna vastauksesi gallupiin, joka löytyy etusivultamme tietokoneilla oikeasta laidasta ja mobiililaitteilla sivustoa alaspäin vierittämällä.

 

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Uutisviikko minuutissa: urheilullista ilotulitusta Tetrick Wanian, An-Dorran ja Face Time Bourbonin johdolla

”Kyllä kenkäpakon pitäisi olla olosuhteiden eikä kalenterin mukaan” - Tänään voimaan astuva kenkäpakko jakaa mielipiteitä

Tyytymättömyyttä Hippoksen uusia kotisivuja kohtaan

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video