Uutiset

Päivän ravit: Kriteriumin kärkiporukka ja muut kolmevuotiskanuunat kokoontuvat lakeuksille

Torstaina selvitellään Seinäjoella paikkoja 3-vuotiaiden Kasvattajakruunujen loppukisoihin.
Elina Paavola
Kriteriumin SE-tuloksella 13,2akp nimiinsä vienyt ja kesällä Hambossa juhlinut Planbee juuttui Kymenlaakso-ajossa pakettiin. Lopputuloksena oli kolmossija. Ikäluokan ykkösnimeksi noussut ruuna tähtää tänään Seinäjoella Kasvattajakruunun välierän voittoon.

Tänään seulotaan Seinäjoella 3-vuotiaiden lämminveristen Kasvattajakruunujen finalisteja. Oriiden ja ruunien puolella pistävät usvaa putkeen kriteriumsankari Planbee, kyseisen kisan kakkonen Shackhills Twister, SE-ori Time Match sekä iskukykyiset nousevat nimet American Zakke, Magazine Match ja Double Strike.

 

Tammojen puolella taistelevat kriteriumkolmonen ja Kymenlaakso-ajon kakkonen Sahara Flames, Tammakriteriumin sankaritar Dusktodawn Boogie, viimeksi Kasvattajakruunun alkuerässä vakuuttanut Magic Madonna ja mahtikuntoon kohonnut Lake's Diana.

 

Viimeksi mainitun valmentajalla Tapio Perttusella on sauma tehdä henkilökohtaista historiaa. Treenarina hänen yhden kauden tienestiennätyksensä on enää alle 4 000 euron päässä. Kasvattajakruunujen välierissä ykköspalkinnot ovat 7 000 euroa.

 

Illan viidennen ja kahdeksannen lähdön Kaksari-peleissä on 1 000 euron bonukset.

 

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä koronatilanne on heilahtanut heikompaan suuntaan, ja sisätiloja koskien voimaan on tullut rajoituksia. Niistä voit lukea enemmän täältä.

 

Seinäjoen Toto5-ilta starttaa kello 18.

 

 

Hanna Lähdekorpi heittää Åbyn Toto64-kierrokselle tallistaan ruunakolmikon Quite Special – Keegan Trot – Anxious to Matters. Pariskunta Iivari NurminenLinda Metsämäki tuo Göteborgin raviradalle Cookie Girlin.

 

Rivin pankki on päätöksessä kisaava ja puolet uransa kisoistaan nimiinsä vienyt Behind Bars.

 

Åbyn Toto64-riviä ryydittää 116 788 euron jackpot.

 

Toto64-kierros alkaa kello 20.30.

 

Asiantuntijalähetys TotoTV:ssä kello 18.30-22.30.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Päivän ravit: Perttusen pyssyt Mask Off ja Unique Creation laukovat Vermossa – Jonna Irrillä on jännät paikat Solvallassa ja Vincennesissä

Päivän ravit: Kolmevuotiaat varsat vauhdissa Teivossa, kaksivuotiaat tammat tykittävät Axevallassa

Päivän ravit: Raviväen itsenäisyyspäivän vastaanotto on Kuopiossa – suurenmoinen suomenhevonen Ellin Sisu loistaa

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video