Uutiset

Päivän ravit: Ierikka palaa paussilta – Bodenissa suuria suomalaistoiveita

Torstaina ravataan Joensuussa Toto5- ja Bodenissa Toto64-kisat. Pohjois-Karjalan puolella podetaan hevospulaa.
Terhi Piispa-Helisten
Vitterin lähisukulainen Ierikka nähdään tänään jälleen tositoimissa. Seppo Suurosen suojattia ohjastaa Henri Bollström. Ruunan omistaa L.M.V. Stable Oy.

Joensuun illan kaikki lähdöt ovat hevosmäärän puolesta vajaita. Ravien sokeripalanen on suomenhevosten kovin voltti. Viime talvena ja keväänä uhrautuvaisesti esiintynyt Ierikka palaa päälle seitsemän kuukauden tauolta. Ruunan vireen pistävät puntariin tällä kaudella 12 kertaa ykköseksi yltänyt Hissun Turbo ja taas talven korvalla kohti huippukuntoa etenevä Koskelan Akseli.

 

Lämminveristen ykkössarjassa iskevät yhteen voitokkaat Minto's Don Juan ja Roberto Diver. Ensin mainittu on ottanut urallaan 40 ja jälkimmäinen 26 ykkössijaa.

 

Avauslähdössä esiintyy huippulahjakas Steefani. Ruunan emä Seliseli voitti uransa 47:stä kisastaan 20. Hyvin ovat menestyneet myös sen sisarukset Hopihopi, Sankarpoika ja Jetsu.

 

Joensuun Toto5-ilta starttaa kello 18.

 

 

Suomalaisihmiset ja -hevoset vyöryvät tänään Bodeniin kuin vanhaan hyvään aikaan. Ravien toisena lähtönä ajettavassa Ponsse Cupin karsinnassa loistaa Oinosen pariskunnan lupaus Otto Erich. Finaali käydään Äimärautiolla 18. joulukuuta.

 

Seuraavassa koitoksessa kohtaa ruotsalaiset kilpakumppaninsa Maarit Ollikaisen laittelema montén Pohjoismaiden mestari Ambrogio.

 

Toto64-kohteiden sinivalkotoivoihin kuuluvat Janita Luttusen suojatti Jerome di Quattro, Petteri Joen luotsattava, viimeksi kuparinsa rikkonut Kriterium-voittaja Callela Leonardin pikkuveli Callela Lionel, Ari Aatsingilta avaava President Lindy ja Otto Erichin pieni mutta pippurinen tallikaveri Ithinkima Genius.

 

Toto64-kierros alkaa kello 20.30.

 

Asiantuntijalähetys TotoTV:ssä kello 18.30-22.30.

 

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Päivän ravit: Perttusen pyssyt Mask Off ja Unique Creation laukovat Vermossa – Jonna Irrillä on jännät paikat Solvallassa ja Vincennesissä

Päivän ravit: Kolmevuotiaat varsat vauhdissa Teivossa, kaksivuotiaat tammat tykittävät Axevallassa

Päivän ravit: Raviväen itsenäisyyspäivän vastaanotto on Kuopiossa – suurenmoinen suomenhevonen Ellin Sisu loistaa

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video