Uutiset

Päivän ravit: Flexible Journey punoo kultaketjua – vastassa huippuvireinen Savonlinnan sähikäinen

Torstai on perinteisesti Lahden päivä. Alkuillan aikana seurataan uransa alkutaipaleella olevia lämminverisiä. Toto5-kohteissa on odotettavissa kiivaita kaksinkamppailuja.
Terhi Piispa-Helisten
Markus ja Tanja Dahlströmin suojatti Il Funny Li on napsinut tänä syksynä arvokkaita sijoituksia kärjen tuntumassa. Ruuna oli Kouvola-ajossa Run and Repeatin jälkeen kunniakas kakkonen. Tänään Il Funny Li haastaa Flexible Journeyn taistoon viimeksi mainitun kotikonnuilla.

Torstaina tykitetään totovitoset Lahdessa. Illan kärkeen seurataan ensin 2- ja sitten 3-vuotiaiden lämminveristen välisiä vääntöjä. 2-vuotiaiden matsissa kohdistuvat katseet koelähdössä 19,1-tuloksen viilettäneeseen Luciano Bryneen. Kolmevuotiaiden kamppailussa iskevät yhteen Knows Nothingin pojat EL Jackpot ja Breakwater.

 

Toto5-avauksessa hakee kolmatta peräkkäistä naulaansa kohti tammahuippua kipuava Bebe. Sen ohjakset ottaa käsiinsä valmentaja-osaomistaja Jouni Vaittinen.

 

Lämminveristen kovimpien kohteiden taistelupareja ovat voittoputkea väsäävä kotiradan Flexible Journey ja huippuvireinen savonlinnalaisvieras Il Funny Li sekä viimeksi muut maanrakoon jyrännyt Jacques Hyneman ja liki puolet uransa kisoistaan nimiinsä vienyt Knows Everything

 

Lahden Toto5-ilta starttaa kello 18.

 

 

Torstain Toto64-kierros ravataan Gävlessä. Illan rivin prosenttimagneetit ovat yksisilmäinen tamma Super Sarah ja huippuiskuun äitinyt Billy Idol. Sen kärryillä jatkaa Jorma Kontio.

 

Toto64-kierros alkaa kello 20.30.

 

Asiantuntijalähetys TotoTV:ssä kello 18.30-22.30.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Päivän ravit: Ierikka iskee Päijät-Hämeeseen – Kari Alapekkala juhlii työn merkeissä

Päivän ravit: Kuningas Evartti käynnistää kautensa – Kari Alapekkalalla tonni huulilla

Päivän ravit: Kaikkien aikojen rikkaimman suomenhevosruunan paluu ja muita tiistai-illan tarinoita

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video