Uutiset

"Oman kädenjäljen kun saa näkyviin hevosen kanssa, niin se on palkitsevaa" – Teuvo Nikulainen tavataan sunnuntaina MT Hevoset -ohjelmassa

Ohjelma ilmestyy tapaninpäivänä kello 11.
Jukka Heiskala
Teuvo Nikulaisen tallilla kovemmat ajot päästään tekemään suoraan kotipihasta.

MT Hevoset -ohjelmassa vieraillaan Teuvo Nikulaisen luona Rautalammilla. Nikulainen kiertää ahkerasti kengittämässä hevosia lähiseudulla ja valmentaa ravureita maatilallaan.

"Oman kädenjäljen kun saa näkyviin hevosen kanssa, niin se on palkitsevaa. Eikä välttämättä tarvitse aina voittaakaan, vaan saa kunkin hevosen kanssa sen sille parhaan mahdollisen tuloksen", Nikulainen luonnehtii raviurheilun parhaita puolia.

Nikulaisen valmennettavat ovat menestyneet tällä kaudella huomattavan hyvin edellisiin vuosiin verrattuna, vaikka huonoja eivät ole edellisetkään vuodet tilastojen mukaan. Tallin hevoset ovat tienanneet tänä vuonna lähes 85 000 euroa, kun kahden edellisvuoden saalis on ollut reilut 25 000 euroa per vuosi.

Ohjelman juontaja Juha Jokinen selvittelee menestyksen salaisuutta Nikulaiselta sekä tallin työntekijöiltä.

MT Hevoset - ja Talkkari-lähetykset ovat maksullista sisältöä. Niitä katsomaan pääsevät MT Hevoset -palvelun hankkineet. Myös he, joilla on ennestään painetun MT:n kesto- tai digitilaus, pääsevät luonnollisesti katsomaan ohjelman ja lukemaan hevosuutisia verkosta rajattomasti.

Ohje MT Hevoset -paketin hankintaan (tilauksen mitta 1–12 kuukautta, 12 kk tilaukseen saa kaupanpäälle Ravinetin vuosikuvaston)

Ohje digitunnuksen käyttöön ottoon heille, joilla jo on MT:n tilaus.

MT:n asiakaspalvelu auttaa verkkopalvelun tunnusten kanssa arkisin kello 8–21, jos niiden luonti ei onnistu.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

MT Hevosissa kuullaan piirun vaille valiojuoksijan Korven Liiderin pitkään jatkuneista terveysvaikeuksista – "pataljoona eläinlääkäreitä piti sen ympärillä komiteaa"

MT Hevosten jaksossa tavataan monitoimimies Jukka Mattila – "kyllä hevoset ovat tämän kaiken juju"

Kuopiossa ylivoimavoiton ottaneet Velvet, 13, ja valmentajansa Mira Järvi ovat erilainen tarina

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video