Uutiset

Päivän ravit: Villilempi leiskuu loppiaisena Kymenlaaksossa

Arkipyhän raviannoksen tarjovat Kouvola ja Åby, jossa on Toto64-pelissä jackpotia.
Anu Leppänen
Puumalalainen Pekka Luukkonen on menestynyt viime vuosina suomenhevosilla, mutta menestysmieheltä löytyy meriittejä myös lämminveristen lähdöistä esimerkiksi Good Leasingin, Abbadon, Ever Warriorin ja Hanne Danin kanssa.

Loppiaisena ladataan kilpaa Kouvolassa. Toto5-avauksessa koettaa katkaista kakkosputken ja aloittaa ykkösrivin Pekka Luukkosen laittelema Villilempi. Tamma on hänelle tuttua sukua, sillä Luukkonen valmensi sen isää, osaomistamaansa suurmestari Bokeria varsana, ja hän treenasi emä Villisiskon valiojuoksijaksi ja Toto75-finaalivoittajaksi.

 

Toisessa kohteessa ovat kotiradan Pia Huusarin hevoset Rhapsody Point ja Mary Hotshot isossa roolissa. Kolmoskohteessa tykittää voiton perään puolestaan hänen tyttärensä Pinja Iltasen silmäterä Västerbo Highball. Pelin neljännen osalähdön taisteluparina starttaavat kykenevät viisivuotiaat Redonline ja All Star Mint. Päätöksessä pyrkii takaisin kultapolulle Pica-Pica Oak.

 

Kouvolan Toto5-ilta starttaa kello 18.

 

 

Åbyn Toto64-kierrosta siivittää 138 460 euron jackpot. Rivin ankkuri on Giuseppe Lubranon valmentama ja Ulf Ohlssonin ohjastama HögstenaStalldräng, joka hallitsi Halmstadissa keulasta. Sama resepti lie käytössä tälläkin kertaa.

 

Åbyn Toto64-kierros alkaa kello 20.30.

 

Asiantuntijalähetys TotoTV:ssä kello 18.30-23.00.

 

Tomas Malmqvistin treenaama ja Mika Vihelän omistama sekä kasvattama Martin de Bos aloittaa tänään uuden Ranskan-turneensa. Ori starttaa Vincennesin loppiaisravien avauslähdössä Prix Hersiliessä kello 14.50. Omistajan mietteitä voit lukea täältä.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Päivän ravit: Etelä-Pohjanmaan täryjyrät tähtäävät Sorsasalon talvikuningattareksi – Keski-Pohjanmaalta saapuu Savoon kova kaksikko Frivoll Galilei ja Endless Story

Päivän ravit: TalviCupin karsintoja ja ohjastajien SM-mittelyä

Päivän ravit: Cameron Wake karauttaa jälleen kärkeen ja karkuun

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle