Uutiset

MT:n hevos- ja raviuutisointia kehitetään – samalla entistä isompi osa verkkojutuista varataan tilaajille

Maaseudun Tulevaisuus seuraa ja uutisoi hevosalaa säännöllisesti yhtenä hyvin harvoista valtakunnallisista medioista.
Ville Toivonen
Maaseudun Tulevaisuus kehittää hevosalan uutisointiaan. Alaa seurataan edelleen tarkasti niin painetussa lehdessä kuin netissäkin.

Maaseudun Tulevaisuus lisää ja monipuolistaa hevos- ja raviuutisointiaan tammikuusta alkaen. MT:n muuta linjaa noudattaen myös ravi- ja hevosuutisoinnissa osan parhaista verkkojutuista pääsee lukemaan jatkossa vain tilaajatunnuksella. Jo totutusti myös MT Hevoset -ohjelman jaksoja pääsee katsomaan vain tilaajatunnuksella.

Ilman kirjautumista voi lukea viikoittain kolme juttua, joita ei ole varattu tilaajille. Linjaus on sama koko MT:ssä.

Painetussa lehdessä perjantain hevossivu jatkaa hieman uudistettuna. Hevosalaa ja siihen vaikuttavia tapahtumia sekä tekijöitä seurataan ja uutisoidaan edelleen myös muina päivinä.

"Ravit ja hevosala ovat lukijoille tärkeitä aiheita, sen huomaa jo lukijatutkimuksesta ja päivittäisestä palautteesta. Seuraamme ja uutisoimme niitä säännöllisesti yhtenä hyvin harvoista valtakunnallisista medioista myös jatkossa", päätoimittaja Jouni Kemppainen linjaa.

"Uutistyö aiheuttaa meille myös kuluja, se on selvä. Siksi kiristämme maksumuuria myös hevos- ja raviaiheissa", hän sanoo.

Kemppainen huomauttaa, että kädenojennuksena pelkästään ravi- ja hevosuutisista kiinnostuneille on jo aiemmin tehty MT Hevoset -digipaketti, joka on koko MT:n kattavaa digipakettia edullisempi. Sen 12 kuukauden kestona tilaavat saavat myös MT Ravinetin jo perinteisen vuosikuvaston kaupan päälle.

MT Hevoset -digipaketilla lukija pääsee käsiksi kaikkiin Maaseudun Tulevaisuuden ravinetti- ja hevoset-osastoilla julkaistaviin juttuihin. Ilman tunnusta juttuja saa luettua vain kolme viikossa.

Luonnollisesti koko Maaseudun Tulevaisuuden laajemman digipaketin käyttäjät pääsevät lukemaan myös ravi- ja hevosuutiset. Myös printtilehden tilaajien kannattaa tarkastaa ja aktivoida tunnuksensa, jos sitä ei ole vielä tehnyt.

MT Hevoset -digipaketin voi tilata täältä

Maaseudun Tulevaisuuden eri tilausvaihtoehdot löytyvät täältä

Lue myös:

MT:n sisältö laajenee ja ulkoasu uudistuu – parhaisiin verkkojuttuihin pääsee pian käsiksi vain aktivoimalla tilaajatunnukset

MT Ravinetin vuosikuvasto ilmestyy helmikuussa – "Tietysti pärjääminen ruokkii jaksamista ja tekemistä, mutta enemmän kai se on sitä, kun tästä hommasta on aina ollut niin innostunut”

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

MT Hevosten jaksossa tavataan monitoimimies Jukka Mattila – "kyllä hevoset ovat tämän kaiken juju"

Nolla uutista koronasta

MT Hevoset -ohjelma ilmestyy jatkossa joka toinen sunnuntai – helmikuusta alkaen sen rinnalle tulee toinen ohjelma

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle