Uutiset

Päivän ravit: Voittoprosentti 82 – Night Guard palaa kaviourille

Teivon ravitiistain seuratuimpia hevosia ovat kauden 2020 voitokkain lämminverinen Night Guard ja toisen kisansa tauon jälkeen ravaava Hymynvälke. Eskilstunassa luupin alla on Fernando Vixin ja Iikka Nurmosen yhteistyöavaus.
Kuva: Terhi Piispa-Helisten
Voittamisen jalon taidon osaava Hymynvälke on yksi Teivon tiistai-illan tähtihevosista. Orin isoveli Hymynvirne juhli eilen Killerin pakkasillassa. Veljesten emä Hymyhuuli sijoittui vuoden 2005 kuningatarkisassa kakkoseksi.

Tiistaina palaa Teivossa 11 kuukauden tauolta mainio voittomasiina Night Guard. Harri Koivusen treenaama ruuna on vienyt uransa 28:sta kisastaan peräti 23 nimiinsä. Night Guard oli kaudella 2020 maamme eniten voittoja ravannut lämminverinen. Kausi toi ruunalle 14 napakymppiä.

 

Toinen tolppatehtailija Hymynvälke juoksee toisen starttinsa pitkän paussinsa jälkeen. Tero Mäenpään suojatti on voittanut 13:sta yrityksestään yhdeksän. Teivossa vastassa ovat aikansa ikäluokkamenestyjä Tarunlento ja loka-marraskuussa loistanut Eetu Rols.

 

Teivon Toto5-ilta käyntiin kello 18.

 

 

Eskilstunan Toto64-illan kiintopiste suomalaisittain on Iikka Nurmoselta avaava Fernando Vixi. Viime kauden lopulla Suomessa voittoputkea nikkaroimaan alkanut luodinnopea ruuna lataa matkaan pelin päätöskohteessa seiskaradalta, ja Nurmosen tavoitteena on taatusti johtopaikka.

 

Eskilstunan Toto64-kierros pyörähtää liikkeelle kello 20.30.

 

Asiantuntijalähetys TotoTV:ssä kello 18.30-22.30.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Päivän ravit: Astrum viimeistelee virettään kohti Solvallaa – Bosse Nice pysäyttämätön Kouvolassa

Päivän ravit: Etelä-Pohjanmaan täryjyrät tähtäävät Sorsasalon talvikuningattareksi – Keski-Pohjanmaalta saapuu Savoon kova kaksikko Frivoll Galilei ja Endless Story

Päivän ravit: TalviCupin karsintoja ja ohjastajien SM-mittelyä

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle