Uutiset

Päivän ravit: TalviCupin karsintoja tuutin täydeltä – Djokovic saapuu Solvallaan

Keskiviikkona karsitaan Vermossa TalviCupin finalisteja. Alkueriä on ohjelmassa peräti kahdeksan.
Terhi Piispa-Helisten
Onko Sievin tamma nopein? Pitch Perfect saapuu Vermoon taistelemaan TalviCupin karsintavoitosta. Santtu Raitala ohjastaa, Timo Lahti valmentaa, Ira-Maria Lahti hoitaa, Timo ja Anne Lahti ovat kasvattaneet ja Absolute Pitch Stable omistaa.

Vermossa ovat keskiviikkona teemana lämminveristen TalviCupin karsinnat. Kilpasarja on saavuttanut hevosenomistajien keskuudessa suuren suosion, ja ohjelmassa on peräti kahdeksan alkuerää: neljä tammoille sekä neljä oreille ja ruunille. Molemmat finaalit ravataan Vermossa 29. tammikuuta 10 000 euron ensipalkinnolla.

 

Tammojen puolella paikkaa auringosta ovat hakemassa Tommi Kylliäiselle muuttanut Didi Dam, nelivuotistammalahjakkuudet Jezzet Savoy ja Speedy Norwegian, ponteva pohjoispohjalainen Pitch Perfect, Suomessa avaava Jojo Keeper ja tapaninpäivän Toto75-voittaja Mission of Soul.

 

Oriiden ja ruunien puolella ottelevat väsymättä vääntävä Jacques Hyneman sekä voittovireiset Kiikku's Trooper, BWT Ellospank, The Story ja Bond Eagle.

 

Illan Toto65-pelissä on 65 000 euron jackpot.

 

Vermon Toto65-ravit käyntiin kello 18.

 

 

Keskiviikon Toto86-sävelet tulevat Solvallasta ja Åbystä. Illan suurimmat sinivalkotoivot starttaavat Solvallassa, kun radalla ovat kovakuntoiset Wagger Zacker ja Djokovic. Viimeksi mainitulle sopii toivoa sulavampia käänteitä kuin sen kujanjuoksua Australiassa käyvälle ihmiskaimalle, tennisässä Novak Djokovicille.

 

Toto86-peli käyntiin kello 21.30.

 

TotoTV:n studiolähetys kello 18.30-23.00. Asiantuntijoina ovat Jukka-Pekka Kauhanen ja Lauri Hyvönen. Juontajana toimii Antti Pylkkänen. Haastattelut: Jarkko Litmanen

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Päivän ravit: Etelä-Pohjanmaan täryjyrät tähtäävät Sorsasalon talvikuningattareksi – Keski-Pohjanmaalta saapuu Savoon kova kaksikko Frivoll Galilei ja Endless Story

Päivän ravit: TalviCupin karsintoja ja ohjastajien SM-mittelyä

Päivän ravit: Cameron Wake karauttaa jälleen kärkeen ja karkuun

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle