Uutiset

Viikkokalenteri: kevät tulee - Pilvenmäellä komeaa menoa

Anu Leppänen
Atupem ja Santtu Raitala, sekä oriin kasvattaja-valmentaja Antero Tupamäki, puolustavat Joensuu-ajon voittoa T75-kierroksella lauantaina.

Viikko 14 tuo kevään entistä voimallisemmin myös kaviourille. Pilvenmäen lauantain finaalt ja keskiviikon Vermon Tammatähti ovat kotimaiset huippuhetket edestä katsoen.

Forssassa herkkupalana on Hopeadivisioonan finaalin Atupem - Vermossa Ranch Kelly antaa tuoreita näyttöjä kevään suurkilpailuihin. Seinäjoki Raceen, joka on vuorossa lauantaista viikko eteenpäin, lämminveristen ravikuningatar on jo kutsuttu.

Tässä makupaloja viikon 14 ravitarjonnasta pääosin kotimaassa:

Maanantaina 1.4. Magic Mondayn kohokohta on Seinäjoen avoin ryhmä, missä Reima Kuislan tuore hankinta Turno di Azzurra vihdoin avaa uudessa kotimaassaan sairastelun jälkeen. Grant BokoVictory Bonsai ja Hotshot Luca takaavat tiukan vastuksen. Magic Mondayn toinen puolikas lähdöistä ratkotaan Lahden Jokimaalla. 

Tiistai: Teivossa ravataan.

Keskiviikko: Vermon Tammatähdessä Ranch Kelly palaa siis kuukauden "huililta" ja saa vastaansa mm. myrkynnopean Callela Ladybossin. Takarvi numerolla 11 on Kellyn hidasteena - tuskin esteenä.

*Solvallan ja Bergsåkerin T86-jackpotkierros päättyy komeaan avoimeen lähtöön, jossa mm. Volstead ja Sorbet koittavat antaa näyttöjä päästäkseen kevään suurkilpailusirkukseen mukaan.

Torstai: Kouvola.

Perjantai: Oulun lounasravit aloittavat, illalla ravataan Porissa ja Kuopiossa.

Lauantai: Atupem hurmaa luultavasti Pilvenmäen kuululla pitkällä loppusuoralla ja päälähdön Specialin voittajalle on luvassa 10000 euroa eli luultavasti voittosumman tuplaus. Muissakin 75-finaaleissa on komeita ykköspalkintoja.

Sunnuntai: Lappeenranta.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ranch Kelly viihtyy uudessa elämässään - Luttinen ei myymässä

MT Ravinetti: Ranch Kelly lopetti huipulle – keskittyy nyt varsaan

Ranch Kellyn kilpakengät on riisuttu

Gallup
Uusin TalkKari
Katso video