Uutiset

Nordic King kuvina

Kuvat Anu Leppänen, kuvatekstit Miika Lähdeniemi

Lähtö 1 Krannin Pihla / Hannu Hietanen


Hannu Hietanen ajoi valmentamansa Krannin Pihlan toiseen peräkkäiseen voittoon.


Lähtö 2 Right Broline / Mika ForssKati Lindsbergin tallin juhannuslauantain ensimmäisen voiton toi Right Broline, joka on aloittanut Suomessa vahvasti: kaksi starttia ja kaksi voittoa.
Lähtö 3 Suvisipi / Juha Länsimäki


Jarno Rauhalan valmentama Suvisipi otti jo viidennen voittonsa tänä vuonna.


Lähtö 4 Smart Leader / Hannu Hietanen


Petri Klemolan ja Hannu Hietasen yhteistyö tuotti voiton nelivuotiaalla Smart Leaderilla.
Lähtö 5 Toto76-1 Golda Paris / Jukka Torvinen


Jukka Torvisen ajama ja Riikka Lehdon valmentama Golda Paris on hirmuiskussa ja kiri avoimen tammalähdön selvään voittoon. Lehto työskentelee Markku Niemisellä hevosenhoitajana ja laittelee lisäksi harrastuksenaan Golda Parisia ja Lady Redcapia.


Lähtö 6 Toto76-2 A.T. Veeti / Juha Länsimäki


Juha Länsimäki ajoi lauantain toisen voittonsa johtavan rinnalta vahvasti punnertaneella A.T. Veetillä. Valmentaja Pasi Teinin viikonlopun täydensi Veetin isoveljen A.T. Viskun kakkossija perjantaina.


Lähtö 7  Toto76-3 Double Boost / Santtu Raitala


Santtu Raitala ajoi Kati Lindsbergin valmentamalla Double Boostilla jo kolmannen peräkkäisen voiton.


Lähtö 8  Toto76-4 Larvan Hurmos / Ari Moilanen


"Tämä on vähän sellainen vanhan ajan hevonen”, Larvan Hurmoksen valmentaja ja osaomistaja Jouni Miettinen kuvaili. ”Vaikka tämä meni hyvin jo nelivuotiaana, se oli silloin vielä raakile, ja se on kehittynyt koko ajan.”


Lähtö 9  Toto76-5 Ypäjä Hereiam / Iikka Nurmonen


Ypäjä Hereiam haki 3100 metrin kisassa ajoissa kärkipaikan ja hallitsi perille saakka. Pitkään hyvässä iskussa kilpaillut ruuna on voittanut tänä vuonna jo seitsemän kertaa ja tienannut 45 900 euroa.


Lähtö 10  Toto76-6 Victory Bonsai / Marko Hakkarainen


Marko Hakkarainen oli etukäteen skeptinen sen suhteen, miten Victory Bonsai menee maililla. Tuloksena oli kuitenkin voitto, rataennätys 11,7 ja 20 000 euroa palkintorahoja.


Lähtö 11  Toto76-7 Costello / Risto Tupamäki


Nordic Kingin paras oli Risto Tupamäen ajama Costello, joka jatkaa ensi sunnuntaina kotiradallaan Jokimaalla Suur-Hollola-ajossa. ”Se on kotiradalla ja sinne on mentävä. Muuten ne hakevat minut sinne Jokimaan toimistosta”, valmentaja Ville Herttua naurahti.


Junior Nordic King Pomona II / Elina MiettunenElina Miettusen ja Pomonan voittokulku jatkui Junior Nordic Kingissä.Nordic Kingin hevosista oli tehty tyylikkäät keppihevoset, jotka huutokaupattiin ja tuotot suunnattiin lasten ja nuorten mielenterveystyöhön. Arvokkaimmaksi nousi Jokivarren Kunkun näköiskeppari, jonka hinta nousi 650 euroon.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Tellmeastory starttaa sunnuntaina Vincennesissä

Voitti toisenkin lähtönsä – karmea epäonni kohtasi seuraavana päivänä

Kontio sai 11000 täyteen

Gallup
Uusin TalkKari
Katso video