Uutiset

Kaustisen Festivaali-ravien kuvagalleria

Anu Leppänen
Antti Tupamäen elämän hevonen Polara debytoi 3100 metrillä ja voitti heti.

Kuvat Anu Leppänen, kuvatekstit Miika Lähdeniemi

Lähtö 1 Aiheen Juhannus / Veli Nurminen


Veli Nurmisen ajama ja valmentama Aiheen Juhannus otti toisen peräkkäisen voittonsa ja meni tähtijuoksijaksi ajalla 29,9.


Lähtö 2 American Idol / Jenni Kaija


Jenni Kaijan ensimmäistä kertaa ratsastama American Idol sai ansaitut taputukset vauhdikkaan loppukirinsä jälkeen. "Tiesin, että tämä oli mennyt ulkomailla muutaman kerran montea ja mennyt asiallisesti", Jenni Kaija kertoi voittajahaastattelussa.


Lähtö 3 She Is Cecilia / Tuomas Pakkanen


Tuomas ja tyttärensä Elina Pakkanen iloitsivat She Is Cecilian tyylikkäästä kirivoitosta.


Lähtö 4 Unite´ Gams / Marko Hakkarainen


Vuodenvaihteessa kurkkuoperaatiossa käynyt italialaisruuna Unite´Gams otti jo kolmannen peräkkäisen voittonsa. "En ole varmaan koskaan ajanut näin hyvällä vähärahaisella hevosella. Toivottavasti se saisi pysyä terveenä ja näyttää mihin se pystyy", Marko Hakkarainen summasi.


Lähtö 5 Toto76-1 Right Broline / Mika Forss


Right Broline jatkaa Suomessa tappiottomana. Kati Lindsbergin suojatti on voittanut kaikki kolme starttiaan uudessa kotimaassaan.


Lähtö 6 Toto76-2 Polara / Antti Tupamäki


Petäjäveden parivaljakko Polara ja Antti Tupamäki hallitsivat jälleen suomenhevosten ykkössarjaa, tällä kertaa 3100 metrillä.


Lähtö 7  Toto76-3 A Lala Lala Long / Hannu Torvinen


Tammalähdön suosikki A Lala Lala Long piti pintansa Anni Sueta vastaan. Pälkäneläinen Siru Juutinen on seitsemänvuotiaan tamman kasvattaja, omistaja ja valmentaja.


Lähtö 8  Toto76-4 Viktor Kärppä / Esa Holopainen


Esa ja Taru Holopainen kokivat monia menestyksen hetkiä kilpauransa päättäneen Bokerin kanssa. Nyt Holopaisten tallin ykkösnyrkki on Bokerin poika Viktor Kärppä, joka otti Kaustisella jo neljännen peräkkäisen voittonsa.


Lähtö 9  Toto76-5 Kunnaan Tähti / Antti Teivainen


Kunnaan Tähden valmentaja Kimmo Taipaleella oli onnistunut päivä kaksissa raveissa, sillä hän ohjasti Jämsän raveissa voittoon Noumanin. Antti Teivainen puolestaan kannusti Kunnaan Tähden 76-voittoon.


Lähtö 10  Toto76-6 Willian Birdland / Mika Forss


William Birdland on juossut Kaustisella neljä kertaa eikä ole hävinnyt kertaakaan. Se on tuttu hevonen Mika Forssille ja Annika Aallolle. Forss on ajanut valtaosan oriin starteista ja Annika Aalto hoiti hevosta myös edellisen valmentajan, edesmenneen Juhamatti Hoffrenin tallissa.


Lähtö 11  Toto76-7 Starzinner / Iikka Nurmonen


Festivaaliajossa Starzinner kurkotti ykköseksi ennen ikinuorta Bret BokoaJenni Tuokko ja Iikka Nurmonen laittelevat Vääksyssä kahdeksaa hevosta, joista Starzinner on menestynein.


Ponilähtö Golden Mystic / Elina Miettunen


Pikkuviulistissa parhaan sävelen löysivät Golden Mystic ja Elina Miettunen, joille ei reilu takamatka tuottanut ongelmia.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

An-Dorra toipuu jalkavammasta – ”Valvoin monta yötä ja surin”

MT Ravinetillä uudet sivut

Viikon vieras: ”Jos uudeksivuodeksi pääsisi kotiin”

Gallup
Uusin TalkKari
Katso video