Uutiset

Oulun T76-ravien kuvagalleria

Anu Leppänen
Omistajat Timo Hulkkonen ja Antero Ovaskainen juhlivat yhdessä Jukka Torvisen kanssa, kun Next Direction voitti Number Onen.

Kuvat Anu Leppänen, kuvatekstit Miika Lähdeniemi

Lähtö 1 Rose´s Tara / Timo Salmela


Nelivuotias Rose's Tara oli loppukirissä vahvin ja taustajoukot kaavailevat sille syksymmällä tammojen ikäluokkalähtöjä. "Tämä on ollut meillä varsasta saakka ja odotuksia on koko ajan ollut", Timo Salmela sanoi. Salmelalla on tallissa varsojen ja starttihevosen lisäksi siitosori All Laid Out.


Lähtö 2 Aaprahami / Santtu Raitala


Aaprahamilla on urallaan enemmän kakkossijoja kuin voittoja, mutta tällä kertaa se piti rehdisti pintansa Olegia vastaan.


Lähtö 3 Tähen Toivomus / Henri Bollström


Henri Bollström iloitsi Tähen Toivomuksen kirkastettua kakkossijat voitoksi Jokivarren Kunkun rinnalta.


Lähtö 4 Blady Bols Blue / Ville Pohjola


Blady Bols Blue voitti Kari Viitamaa Memorialin. Lähtö ajettiin reilu vuosi sitten menehtyneen Oulun ja Ylivieskan raviratojen toimitusjohtajan muistolle.


Lähtö 5 Toto76-1 Remote Control / Niko Jokela


Remote Control yllätti kaikki jo kiihdytyksessä ja pyssytti kasikaistalta piikkipaikalle. Lopussa se piti pintansa, vaikka Zeus Kemp ja Minto's Daisy Star kirivät ulkoa vahvasti.


Lähtö 6 Toto76-2 Herra Heinämies / Antti Ojanperä


Herra Heinämiehen voittoa olivat juhlimassa omistajatahosta Varpu Säteri sekä hoitaja Tanja Mehtonen. Onnittelemassa Petri Lahti-Luopa Kuva: Anu Leppänen


Lähtö 7 Toto76-3 Aragorn Hoss /Antti Teivainen


Aragorn Hoss täräytti kasiradalta keulaan ja hallitsi perille asti. Antti Teivaisen kanssa voittajan kyydissä hoitaja Viena Kauppi.


Lähtö 8  Toto76-4 Hollywood Hills / Iikka Nurmonen


Oulun Stayer Cup oli yhtä Hollywood Hillsin näytöstä, sillä se voitti kaikki neljä karsintalähtöä ja nyt myös finaalin väkevällä suorituksella.


Lähtö 9 Toto76-5 Die Kaiserin / Marko Hakkarainen


Tero Lehterän omistama Die Kaiserin aloitti keulavoitolla Marko Hakkaraisen valmennuksesta, vaikka ei saanut vielä täysiä pisteitä uudelta valmentajalta. "Kiima ei vaikuttanut, mutta etukenkien pois ottaminen vähän huononsi ravia. Eiköhän sitä kurvijuoksua saada vielä paremmaksi", Hakkarainen arvioi tuoreeltaan.Lähtö 10 Toto76-6 Evartti / Jorma Kontio


Evartti on Jorma Kontiolle merkittävä hevonen, sillä juuri Evartilla mies ajoi uransa 10 000. voiton Pihtiputaalla elokuussa 2015. Silloin se juoksi suomenhevosten alokassarjassa, tällä kertaa Tähtidivisioonassa.
Lähtö 11 Toto76-7 Next Direction / Jukka Torvinen


Jukka Torvisella oli aikaa tuulettaa, kun Next Direction marssi Number Onen sankariksi ja teki Äimäraution uuden rataennätyksen 11,1.


Lähtö 12 Mr Golden Quick / Santtu Raitala


Ravipäivä päättyi Mr Golden Quickin voittoon Haastajadivisioonassa.Veikko Haapakangas valmennustiimistä iloitsi 5-vuotiaan ruunan uran kuudennesta voitosta.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Hiekansyönti altistaa ähkylle – "Hevonen on mestari peittämään oireitaan"

An-Dorra toipuu jalkavammasta – ”Valvoin monta yötä ja surin”

MT Ravinetillä uudet sivut

Gallup
Uusin TalkKari
Katso video