Uutiset

Polara menohaluja uhkuen kohti Elitkampenia

Anu Leppänen
Täältä tullaan, Elitkampen! Antti Tupamäen ajama Polara lenkkeili kotimaisemissaan maanantaina. Sparraajana oli Tarmo Tiaisen ajama Landen Reino, joka on varsatähti Landen Paukun pikkuveli.

PETÄJÄVESI. Elitkampen-voittoaan puolustava Polara lähtee vähintään viime vuoden veroisessa iskussa Solvallaan. Videohaastattelussa Antti Tupamäki ja Tarmo Tiainen fiilistelevät viime vuotta ja kertovat Polaran tuoreet kuulumiset.

Suomenhevoset ovat palanneet ryminällä kylmäverirodun huipulle viime vuosina. Elitloppet-sunnuntaina Solvallassa ajettava Elitkampen sujui Vieskerin valtakauden (1996-2000) jälkeen viisitoista vuotta ruotsalaisten ja norjalaisten komennossa, mutta kahtena viime vuonna on juhlittu suomenhevosvoittoa. Vuonna 2016 Vitter ja Jokivarren Kunkku nappasivat sinivalkoisen kaksoisvoiton ja viime vuonna Polara oli paras.

Antti Tupamäen vauhtiruuna Polara lähtee tänä vuonna puolustamaan voittoaan. Tupamäellä on lisäksi lauantain V75-finaaleissa ajokkina Atupem, joka voitti Finlandia-päivänä Vermossa hurjalla täyden matkan ajalla 11,9.

Ravinetin videoreportaasi Petäjävedeltä:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=q6uok4MKHb8[/embed]

Aiheeseen liittyvät artikkelit

An-Dorra toipuu jalkavammasta – ”Valvoin monta yötä ja surin”

MT Ravinetillä uudet sivut

Viikon vieras: ”Jos uudeksivuodeksi pääsisi kotiin”

Gallup
Uusin TalkKari
Katso video