Uutiset

Lahden T76-ravien kuvagalleria

Anu Leppänen
Costellon kauden viidettätoista voittoa juhlisti tuttuun tapaan koko Ville Herttuan perhe.

Kuvat Anu Leppänen, kuvatekstit Miika Lähdeniemi

Lähtö 1 Jack Vader / Samuli Innanen


Päivä alkoi kotivoitolla, kun hollolalaisen Tero Haapalaisen valmentama Jack Vader nappasi ykkössijan ohjastaja Samuli Innasen myhäillessä rattailla.


Lähtö 2 Kasturo / Ari Moilanen


Omistaja-valmentaja Taisto Manner ja muut taustajoukot myhäilivät Kasturon voiton jälkeen. Kasturon vanhin isoveli on yli satatuhatta euroa tienannut Lars.


Lähtö 3 Millstone´s Vivid / Emma Väre


Emma Väre kannusti Millstone's Vividin kirivoittoon. Valmentaja Lauri Uustalo hankki tamman reilut kaksi vuotta sitten bongattuaan netistä myynti-ilmoituksen. "Tarpeeksi kun nettiä selailee, välillä tulee löytöjä", Uustalo naurahti.


Lähtö 4 Cold Seastar / Esa Holopainen


Hannu Rantala onnitteli tammalähdön sankareita Cold Seastaria, valmentaja Juha Kortekalliota ja ohjastaja Esa Holopaista.


Lähtö 5 Toto76-1 Tee Wee Paroni / Harri Kotilainen


Viime lauantaina Tee Wee Paroni voitti T76-finaalin Jokimaalla. Kuva: Anu Leppänen


Lähtö 6 Toto76-2 Regent Zet / Tommi Kylliäinen


Regent Zet kehitti kaukaa takaa kanuunakirin, jolla ehti jopa suursuosikki T.Rexin ohitse.Regent Zetin kanssa poseeraavat Niklas, Tommi ja Silja Kylliäinen sekä Minna ja Matilda Kauhanen. Onnittelemassa Jokimaan edustajana Mikko Korpela, joka valittiin kuluneella viikolla ravivalmentajayhdistyksen toiminnanjohtajaksi.


Lähtö 7 Toto76-3 Aatsi / Niko Jokela


Niko Jokela kannusti Aatsin ykköseksi ennen Ruhvanan Urhoa.Juhani Inkisen ja Niko Jokelan yhteistyö tuotti voiton kauden 2017 lopulla Jokimaalla, kun Aatsi voitti T76-finaalin. Kuva: Anu Leppänen


Lähtö 8  Toto76-4 Mamajuana / Mika Forss


Mamajuana liiteli kiritilaa saatuaan selvään voittoon ja jatkaa nousua sarjoissaan.Niki Finnström ja Christa Packalen tuulettivat iloisesti Mamajuanan voittoa kotiradan T76-finaaleissa.


Lähtö 9 Toto76-5 Cooper Hoss / Mika Forss


Cooper Hoss runnoi jo kauden kahdeksanteen voittoon. Se on Mika Forssille erityisen mieleinen hevonen, samoin kuin pikkusiskonsa Didi Hoss.Mika Forss ja Leena Sinnemaa pitelevät Cooper Hossia, joka on aloittanut kilpauransa nelivuotiskaudella vakuuttavasti.


Lähtö 10 Toto76-6 Costello / Risto Tupamäki


Puolentoista kuukauden sairaslomalta palannut Risto Tupamäki narutteli ylivoimavoiton Costellolla, joka on sijoittunut tämän kauden kaikissa starteissaan totosijoille. Voittoja Costellolla on plakkarissa viisitoista, minkä myötä se on valtakunnan tämän vuoden voitokkain ravuri.


Lähtö 11 Toto76-7 Aisha Simoni / Mika Forss


Mika Forss tuuletti päivän kolmatta T76-voittoaan Aishan Simonin kyydissä. Voimatamma teki kovan voittoajan 13,8/2140a.Aisha Simonin voittoa juhlisti iso porukka Pasi Tikkalan tiimiä sekä tietysti ohjastaja Mika Forss ja omistaja Mitja Nummenmaa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

An-Dorra toipuu jalkavammasta – ”Valvoin monta yötä ja surin”

MT Ravinetillä uudet sivut

Viikon vieras: ”Jos uudeksivuodeksi pääsisi kotiin”

Gallup
Uusin TalkKari
Katso video