St Michel-viikonlopun kuvagalleria - Uutiset - MT Ravinetti
Uutiset

St Michel-viikonlopun kuvagalleria

Kuvat Anu Leppänen ja Ville Toivonen

Sunnuntai 16.7.2017


Päälähdön tiukkaa loppuvääntöä. Midnight Hour vastaa sisäradalta Jonesylle, keskimmäisenä kirinyt In Vain Sund haparoi ja Workout Wonder ehtii uloimpana kakkossijalle.Nurmosen perhe ja omistaja Veijo Kumpulainen pääsivät St Michelin voittajakehään Midnight Hourin kanssa.Onnellinen Tiina Nurmonen otti Midnight Hourin ohjat.Vain kaksi kymmenystä SE-tuloksesta jäänyt Akaasia voitti jälleen. Tamman vierellä iloitsevat valmentaja Ari Oja-Nisula ja ohjastaja Markku "Faari" Hietanen.MAS Archie voitti nelivuotiaiden perinteisen suurkilpailun Eugen Pylvänäisen muistoajon.MAS Archien kyydissä valmentaja Pekka Mäkelä.Juha Utalan tallin Beretta Hoss otti tammalähdössä kolmannen peräkkäisen voittonsa.St Michel Stayerin voittaja Sue's Photo on kimppahevonen. "Minulla on vain sadasosa, mutta se riittää, että pääsee tänne elvistelemään", kuvassa vasemmalla oleva Matti Anttilainen nauroi.Nopea Pyörylän Paroni hallitsi johtopaikalta loppuun asti ja R.R. Ruskariina hinautui takaa kakkoseksi.Yllättäjä VästerboYellowDirt toi Henri Bollströmille viikonlopun kolmannen voiton.Nefertiti Frido nappasi tammojen Kasvattajakruunu-alkuerässä 3-vuotiskautensa ensimmäisen voiton. Mukana juhlimassa Arska Koivulahti ja hoitaja Piia Riihuhta.Menito Bonito hurjasteli avauskierroksen peräti 11,0-kyytiä, mutta kesti kuin kestikin voittoon. Finish Amiraal oli rinnalta myös tosi sitkeä.Keulasta selvään voittoon tyylitellyt Overfun Match on yksi Markku Punkarin muutamasta kilpahevosesta, mutta pääpaino Punkarilla on kasvatustoiminnassa.Mikkeliläisen Camilla Vihannon omistama ja valmentama Juiseri juhli kotiradallaan.Enjoy Pepper (nro 2) ja Ali Baba Rajmar kävivät tiukan väännön viikonlopun viimeisessä lähdössä. Antti Teivaisen ajama Ali Baba Rajmar vei pidemmän korren.


Lauantai 15.7.2017


Jenni Kaijan ratsastama Licence Holder voitti monten Suomen mestaruuden. Anna Sulinin Tiger Ecus kiri kakkoseksi.Nelivuotislähdön voittanut Turelius on ikäluokkansa ehdotonta eliittiä.Juhannuksena historian ensimmäisen Tuplavoltti-lähdön voittanut Quick Petrol voitti "normaalin" ravilähdön keulapaikalta.Laukaalaisen Eero Eljangon Aronin Muisto otti kauden avausvoiton.Forssan Raviliiga-joukkueen ylpeys Real Red hallitsi keulasta ennätysajallaan ja siirtyi Raviliiga-rankingin kärkeen.Henri Bollström voitti lauantaina T76-lähdön lahjakkaalla T.T. Avotilla.

Valmentaja Pasi Tikkalan ja omistaja Mitja Nummenmaan Aisha Simoni on viime otteidensa perusteella menestyneen tallikaveri Mountain Cleaverin jalanjäljillä.Juho Ihamuotilan ajama ja valmentama Mass Attack voitti Kyvyt Esiin-divisioonafinaalin keulasta.Ruotsissa Petri Salmelan valmennuksessa oleva Dionne Sisu teki jälleen voitokkaan visiitin Suomeen. Se voitti myös Suur-Hollola-viikonloppuna Lahdessa, ja nyt Mikkelissä avoimen tammalähdön.Harri Kotilaisen ajama Vapperi kiri Tähtidivisioona-finaalin ykköseksi, kun Lissun Eerikki laukkasi harmittavasti maalisuoralla.Miehet Suurmestari Camrin taustalta: Jorma Konnu ja nykyinen valmentaja Terho Rautiainen.

Matti Halosen silmäterä Wheelie Awake piti muut komennossaan Pronssidivisioona-finaalissa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Uusi gallup: Mikä hevonen voittaa St Michelin?

ME-ori Moni Viking St Micheliin

Hotshot Luca myös St. Micheliin – enää yksi paikka auki

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video