Uutiset

Joensuun T76-ravien kuvagalleria

Anu Leppänen
Jaa artikkeli:

Kuvat Anu Leppänen, kuvatekstit Riku Niittynen

Lähtö 1 The Last Vici / Iikka Nurmonen


Iikka Nurmonen aloitti menestysiltansa heti avauslähdössä isänsä Ossin valmentamalla tammalla The Last Vici, joka kiri varmasti keulapaikalta ykköseksi.


Lähtö 2 Suloviima / Jukka Torvinen


Suloviima juoksi johtavan rinnalla ja laukkasi viimeisellä takasuoralla. Sen jälkeen ruuna jäi kiertämään kolmatta, mutta silti se puristi selvällä erolla lähtönsä ykköseksi Jukka Torvisen ajamana - lupaavaa menoa.


Lähtö 3 Rikelme / Henri Bollström


Juha Kortekallion valmentama Rikelme oli Henri Bollströmin menestysviikon Joensuun ensimmäinen pykälä.Rikelme kurottaa kärkeen ohi Ilon Arin.


Lähtö 4 Toto76-1 Salesman / Tommi Kylliäinen


Salesman sai valmentajaltaa Tommi Kylliäiseltä hyvän reissun ja kiri varmasti 76:n avauskohteen ykköseksi.Stable Gentle Giantin edustaja, Kylliäinen ja Salesman kävivät pokkaamassa pokaalin.


Lähtö 5 Toto76-2 Knox Hanover / Hannu Torvinen


Knox Hanover paineli iloisesti Hannu Torvisen ohjille koko matkan ja vielä maalissakin. Edlance sai tilaa loppukaarteessa ja näytti uhkaavalta mutta Isto Kuisman valmentama keulahevonen hoiti homman lopulta helposti.


Lähtö 6 Toto76-3 Untero / Hannu Torvinen


Untero oli väkivahva ja toi toisen peräkkäisen 76-voiton Hannu Torviselle, mukana juhlissa oriin valmentaja Antti Isomaa.Untero pitää jättisuosikki Pauhiksen "aisoissa".


Lähtö 7 Joensuu-ajo Midnight Hour / Iikka Nurmonen


Midnight Hour kirii Linnunlahden suoraa miljoonaa, ja Iikka Nurmonen pääsee tuulettamaan.Family business: Kumpulaisen perhe ja Nurmosen perhe onnittelevat toisiaan Joensuu-ajon voitosta.


Lähtö 8 Toto76-5 Tähen Toivomus / Henri Bollström


Henri Bollström tuulettaa Tähen Toivomuksen rattailla, ja aihettakin on. Takana on maaginen viikko ja Pauli Raivion ori kiri tarkan juoksun jälkeen maalisuoraa kuin lentämällä.


Lähtö 9 Toto76-6 Zigge Silvio / Tommi Kylliäinen


Zigge Silvio on yksi lauantain monista kovan kirin hevosista. Tommi Kylliäinen ohjastaa Jarno Kauhasen ja Kari Lähdekorven uusinta lupausta."Jes!" Minna Kauhanen ei peittele tunteitaan Zigge Silvion voiton jälkeen.


Lähtö 10 Toto76-7 Vispaus / Teemu Okkolin


Vispaus meni ravia, ja muista ei ollut Joensuussa vastusta: Teemu Okkolinin suojatti päätti 76-rivin.Okkolin on saanut kovasukuisen Vispauksen kohdilleen, ja se saa Orimattilan miehen suun muikeaksi.


Lähtö 11 Phantom Smith / Hannu Torvinen


Phantom Smith toi Hannu Torviselle Joensuun raveista triplan täyteen.


Lähtö 12 Rainbow Candy / Janne Räisänen


Amatööriohjastajien Euroopan mestari Janne Räisänen ajaa ehkä parasta kauttaan, ja Rainbow Candy toi Rantasalmen Stig H:lle kauden 19. ykkösen Linnunlahden illan päätteeksi.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

An-Dorra toipuu jalkavammasta – ”Valvoin monta yötä ja surin”

MT Ravinetillä uudet sivut

Viikon vieras: ”Jos uudeksivuodeksi pääsisi kotiin”

Gallup
Uusin TalkKari
Katso video