Uutiset

Ylivieskan T76-ravien kuvagalleria

Anu Leppänen
Kuninkaallista sukua oleva Tuulenpoju ja Hannu Hietanen hallitsivat Ylivieskassa. Tuulenpojan pikkusisko Taruntuuli osallistuu ensi viikonloppuna Vermossa kuningarkilpailuun ja Hannu Hietanen ajaa kuninkuuskilpailussa Elias Intomieltä.

Kuvat Anu Leppänen, kuvatekstit Miika Lähdeniemi

Lähtö 1 Piirron Vauhti / Henri Bollström


Kovassa nosteessa ohjastava Henri Bollström otti päivän ensimmäisen voittonsa Piirron Vauhdilla. Bollström on ajanut rahaa sisään tällä kaudella jo enemmän kuin viime vuonna yhteensä.


Lähtö 2 Euphoria / Jani Hartikainen


Samana vuonna 2012 kuin Loreen voitti Euroviisut kappaleella Euphoria, syntyi myös tämä Euphoria-niminen ruuna. Se voitti Ylivieskassa valmentajansa Jani Hartikaisen ajamana.


Lähtö 3 Special Director / Santtu Raitala


Special Directorin vierellä iloitsi Veikko Haapakangas, joka voitti viime marraskuussa ensimmäisenä 2000-luvulla syntyneenä ohajstajana ravilähdön. Ylivieskassa Veikko oli hoitajan roolissa, ohjissa oli Santtu Raitala.


Lähtö 4 Grand Ale / Hannu Hietanen


Yhden heikomman sijoituksen jälkeen Grand Alen tulosrivistöön tuli jälleen voitto. Se paineli mailin aikaan 12,4a.


Lähtö 5 Dream Divine / Jani Ruotsalainen


Viidennessä lähdössä nähtiin dramaattinen loppuratkaisu, kun keulassa juossut Johnny English laukkasi varman voiton juuri ennen maalia. Näin ykkössijan peri Dream Divine.


Lähtö 6 Toto76-1 Aira Cloc / Santtu Raitala


Aira Cloc on kahdelle omistajalleen ensimmäinen hevonen. Valmentaja Jere Taulio houkutteli asiakkaansa kimppaan kylpyläreissulla.


Lähtö 7 Toto76-2 Tuulenpoju / Hannu Hietanen


Kuvan startissa viime heinäkuussa Ylivieskassa Tuulenpoju näytti kapasiteettiaan ja voitti 76-lähdön Hannu Hietasen ajamana.


Lähtö 8  Toto76-3 Carmalt Mustang / Jani Ruotsalainen


Kreivin aikaa kiritilaa löytänyt Carmalt Mustang syöksyi ulkorataa pitkin Kyvyt Esiin-divisioonan ykköseksi.


Lähtö 9 Toto76-4 Tähtiheili / Henri Bollström


"On kyllä mielenkiintoista odottaa Derbyä ja Villinmiehen Tammakilpaa, jos hevonen pysyy tällaisena", ohjastaja Henri Bollström makusteli.


Lähtö 10 Toto76-5 Strait Iron / Hannu Torvinen


Keulassa juossut Don Juan Sisu laukkasi kärkikamppailusta loppusuoran alussa, minkä jälkeen Strait Iron vyöryi selvään voittoon. Stayermatkalla voittoaika oli 16,3a / 3100 m.


Lähtö 11 Toto76-6 Lumi-Hessu


Vuoden 2012 Derbykakkonen Lumi-Hessu on kärsinyt paljon ongelmista, mutta on taas tuloillaan. Veli-Erkki Paavola ajoi sillä suoraviivaisesti keulaan, mistä ori piti voittoon.


Lähtö 12 Toto76-7 Malja-ajo Regent Zet / Tommi Kylliäinen


Regent Zet isännöi Malja-ajoa ensi metreistä lähtien. Kuva lähtökiihdytyksestä, jossa muilla ei ollut jalan jakoa keulapaikan suhteen.


Ponilähtö 1 Poni-Ilolan Ariel / Riina Honkonen


Riina Honkonen tuuletti Mini Malja-ajon voittoa.


Ponilähtö 2 Mys Mondie / Jonna Höykinpuro


Pikku Malja-ajon voittajaa juhlimassa myös Anni Savolainen.Päivitetty 29.7.2017 klo 21.25: korjattu lähdön 4 voittajan nimi oikeaksi.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

An-Dorra toipuu jalkavammasta – ”Valvoin monta yötä ja surin”

MT Ravinetillä uudet sivut

Viikon vieras: ”Jos uudeksivuodeksi pääsisi kotiin”

Gallup
Uusin TalkKari
Katso video