Uutiset

Teivon T76-ravien kuvagalleria

Anu Leppänen
Por Nie Rock otti uransa toisen voiton makeassa paikassa kotiradan T76-lähdössä.

Kuvat Anu Leppänen, kuvatekstit Miika Lähdeniemi

Lähtö 1 Axel Halm / Miia Myllymäki


Keulassa viilettänyt Important Matters ja rinnalla rummuttanut Axel Halm väänsivät montelähdön voitosta. Axel Halm työntyi niukasti ohitse.Miia Myllymäki ratsasti voiton Risto Väreen valmentamalla Axel Halmilla.


Lähtö 2 Doolin Dalton / Jarmo Saarela


Jarmo Saarela tarjosi Doolin Daltonille tarkan reissun 2. sisällä ja 2. ulkona, mistä se punnersi ohi Jugadorista. "Kiristä tuli vähän pitkä ja se meinasi jo maalisuoran loppupäässä vähän tuntua", Saarela kommentoi tiukkaa taistoa.


Lähtö 3 On Va Voir / Jarmo Saarela


Jarmo Saarela ajoi toisen voittonsa heti seuraavassa lähdössä, kun On Va Voir karkasi keulasta muiden ulottumattomiin. Katri Suominen valmentaa oriitta.


Lähtö 4 Viano / Hannu Hietanen


Hannu Hietasen kelpasi myhäillä kyydissä, kun hänen valmentamansa Viano oli kirivaiheessa omaa luokkaansa. Tuloksena oli uusi ennätys 25,6/1600a.


Lähtö 5 Ida´s Owen / Joni-Petteri Irri


Ida's Owen noteerasi viisivuotislähdössä kovan voittoajan 12,1/2100a. Voitto maistui Teivon miehelle Joni-Petteri Irrille kotiradalla.


Lähtö 6 Toto76-1 Miss Summer Star / Hannu Torvinen


Ossi Nurmosen tallin muu väki on lauantaina Åby Stora Pris-raveissa Göteborgissa. Miss Summer Starin mukana Teivossa oli hoitaja Jenni Tuokko.Hannu Torvinen kannusti Ossi Nurmosen valmentaman Miss Summer Starin Kyvyt Esiin-lähdön ykköseksi.


Lähtö 7 Toto76-2 Kemun Muisto / Teemu Okkolin


"Tämä on tosi keskeneräinen hevonen vielä, mutta kengättömyys helpottaa sen menemistä. Sitten kun vapaat radat saatiin, alkoi velat tuntua saatavilta", Teemu Okkolin kuvaili johtavan takaa yllätysvoittoon kirinyttä Kemun Muistoa.


Lähtö 8  Toto76-3 Por Nie Rick / Hannu Torvinen


Markku Niemisen valmentama ja Hannu Torvisen ajama Por Nie Rock ehti hirmuisella loppukirillä koko porukan ohitse Pimara Cupin finaalissa.Hoitaja Noora Tuula otti ilon irti Por Nie Rockin uran toisesta voitosta.


Lähtö 9 Toto76-4 Regent Zet / Olli Koivunen


Minna Kauhanen ja Olli Koivunen iloitsivat Regent Zetin kolmannesta peräkkäisestä täysosumasta.Näin eleettömältä näytti Regent Zetin 06-vauhtinen lopetus! Voittotulos 11,1/1640a jäi vain kaksi kymmenystä Teivon rataennätyksestä.


Lähtö 10 Toto76-5 Vapperi / Harri Kotilainen


Ensimmäisellä takasuoralla laukannut Vapperi ehti vielä rajun esityksen päätteeksi voittoon. Viimeisenä se ohitti Pyörylän Paronin.
Lähtö 11 Toto76-6 Gloria Web / Jorma Kontio


Gloria Web johti Timo Nurmoksen tallin juhlia Tammakriteriumissa.


Lähtö 12 Toto76-7 Strait Iron / Jukka Torvinen


Strait Iron nappasi jo toisen peräkkäisen T76-voiton. Edelliskerralla Ylivieskassa se voitti 3100 metrin kisan, Teivossa puolestaan 2600 metrin lähdön Jukka Torvisen ajamana.
Gallup
Uusin TalkKari
Katso video