Uutiset

Meidän Finlandia, osa 4

Anu Leppänen
Onko Finlandia-Ajo Propulsionille vain väliaskel kohti vielä suurempia tehtäviä?

Meidän Finlandia -juttusarjan päätösosassa puhutaan Propulsionista, Venicestä ja tämän vuoden Finlandia-Ajosta yleisemmin.

Viime vuoden sankari Propulsion on tänäkin vuonna Finlandia-Ajon selvä suosikki. Valmentaja Daniel Redén kertoo oriilla olevan kaikki kunnossa Vermon kisan alla.

"Propulsion tuntuu edelleen oikein hyvältä", Redén kehaisee. "Uskon hyvään suoritukseen, emmekä tee mitään muutoksia viime starttiin verrattuna. Propulsion juoksee ilman takakenkiä, ilman lappuja ja jenkkikärryistä."

Propulsionin kanssa takarivistä starttaa Venice, Suomen paras tamma ja Heikki Korhosen menestystallin toinen edustaja tämän vuoden Finlandia-Ajossa.
"Venice tuntuu nyt tosi hyvältä", Korhonen iloitsee. "Sillä piti välillä kääntää torstain hiitillä Victory Bonsain taakse, koska muuten vauhti olisi mennyt älyttömyyksiin. Se meni iloisesti, ja vire tuntuu osuvan, kun on saatu pitkään valmistautua tähän. Tietenkin tuolta tarvisee ihmeitä ollakseen kärjessä, mutta hevonen on varmasti aika hyvä nyt. Viime starttiin ei kannata liikaa tuijottaa. Mennään samalla varustuksella kuin Suur-Hollolassa eli kengittä ja vetolapuilla."Ravinetin toimituksen Meidän Finlandia -juttusarjan viimeisessä osassa keskustellaan mm. Propulsionin voiton todennäköisyydestä, prepare-startin mahdollisuudesta ja Venicen roolista Finlandia-Ajossa.

https://www.youtube.com/watch?v=UgMx98-wvGk&feature=youtu.be

Alla myös Meidän Finlandia -juttusarjan aikaisemmat videot.https://www.youtube.com/watch?v=Wlfeeuv_IaU&t=16s

https://www.youtube.com/watch?v=7leJDI2zhtc

https://www.youtube.com/watch?v=aaRTfYHWj4Q&t=132sAiheeseen liittyvät artikkelit

Tellmeastory starttaa sunnuntaina Vincennesissä

Voitti toisenkin lähtönsä – karmea epäonni kohtasi seuraavana päivänä

Kontio sai 11000 täyteen

Gallup
Uusin TalkKari
Katso video