Uutiset

Kymi GP-päivän kuvagalleria

Anu Leppänen
Kymi GP-voittaja Carabinieri on tekemässä läpimurtoa Pohjoismaiden eliittin.

Kuvat Anu Leppänen, kuvatekstit Miika Lähdeniemi

Lähtö 1 Mr Point / Ari Moilanen


Mr Point oli viikonlopun kaksoisvoittaja. Se nappasi uransa avausvoiton perjantaina Kouvolan lounasraveissa ja jatkoa seurasi heti lauantaina.Pinja Iltanen pääsi ravien aluksi kahteen kertaan voittajaesittelyyn voitettuaan myös ponilähdön.


Lähtö 2 T.T. Avot / Henri Bollström


T.T. Avot leikitteli keulapaikalta helpon voiton.


Lähtö 3 Berta Minore / Henri Bollström


Tuomaristo tutki pitkään loppukaarteen tapahtumia, mutta ja päätyi lopulta julistamaan Berta Minoren voittajksi. Henri Bollström ajoi päivän toisen voittonsa.
Lähtö 4 Arctic Muscles / Pekka Korpi


Arctic Muscles innostui kärkipaikalta vahvaan menoon ja voitti ajalla 13,3a / 2100 m. Sen edellinen voitto oli heinäkuulta 2015.Voittajakehään pääsivät myös Pekan lapsenlapsi Amanda ystävänsä Kristan kanssa.


Lähtö 5 Toto76-1 Classic Connection / Björn Goop


Ranskalaisvieras Classic Connection on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt reissaamaan Belgiassa, Hollannissa ja nyt Suomessa. Kouvolassa se otti uransa avausvoiton neljännellä yrittämällä rattaillaan päivän menestyskuski Björn Goop.


Lähtö 6 Toto76-2 A.T. Veeti / Juha Länsimäki


Anu Leppänen
A.T. Veeti on Jokimaan mielenkiintoisen T76-kierroksen luottorasteja.Pasi Teinillä on tallissaan myös A.T. Veetin täysveli A.T. Visku, joka on tienannut urallaan 139 700 euroa.


Lähtö 7 Toto76-2 Issaquah Sund / Hannu Torvinen


Hannu Torvinen tuuletti "Iisakin" voittoa. "Oli paljon tunnelatausta, kun oli niin paljon omistajia radan varressa kannustamassa", Torvinen myhäili.Iisakin iloinen omistajaporukka Team Tuplakimppa otti ilon irti voitosta.


Lähtö 8 Toto76-3 Next Direction / Iikka Nurmonen


Nelivuotislähtöä hallinnut Next Direction on kova luu radalla, mutta ottaa iisisti kotona.


Lähtö 9 Toto76-4 Välähdys / Ville Korjus
Voitto suurkilpailupäivänä kotiradalla oli iso juttu Hanna, Ville ja Samuli Korjukselle.


Lähtö 10 Toto76-5 Some Summit / Björn Goop


Veijo Heiskasen valmentama tähtitamma Some Summit voitti Jouni Kaikko Memorialin. Hienosti kirinyt Venice kipusi kakkoseksi, mutta ei kyennyt uhkaamaan.


Lähtö 11 Toto76-6 Madrid / Björn Goop


Valmentaja Tapio Mäki-Tulokkaan entinen työnantaja Björn Goop sai nauttia Madridin kyydissä. Se oli viisivuotislähdössä aivan murskaava ja tekaisi huippuajan 12,1 / 2100 m. Mukana myös hevosen hoitaja Jatta Virolainen.


Lähtö 12 Toto76-7 Kymi GP Carabinieri / Johan Untersteiner


Johan Untersteiner tuuletti Carabinierin Kymi GP:n voittoa. ”Se on niin hyväajoinen hevonen, että kuuluu varmasti top viiteen ajamistani hevosista", Untersteiner kehui isänsä Peterin valmennettavaa.Ponilähtö 1 Ekslätts Sacrifice / Oona Halme


Maan ponieliittiin kuuluva Ekslätts Sacrifice otti jo uransa 49. voiton.
Ponilähtö 2 Miniatyr / Pinja Iltanen


Miniatyr oli menopäällä ja paineli kaukana muiden edellä hurjaa tahtia. Ylivoiman kruunasi uusi ennätys 39,1a.Pinja Iltasen Miniatyr on ollut kahtena edellisvuotena Solvallassa seitsemäs ja viides. Kuvassa Miniatyr viime kesän Kymi GP -päivän ennätysjuoksun jälkeen. Kuva: Anu Leppänen

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Hiekansyönti altistaa ähkylle – "Hevonen on mestari peittämään oireitaan"

An-Dorra toipuu jalkavammasta – ”Valvoin monta yötä ja surin”

MT Ravinetillä uudet sivut

Gallup
Uusin TalkKari
Katso video