Uutiset

Kuvagalleria Teivon T76-ravit 7.1.2017

Anu Leppänen
Kari Venäläinen oli yhtä hymyä ajettuaan T76-yllätysvoiton Gene Touchilla.

Kuvat Anu Leppänen, tekstit Miika Lähdeniemi

Lähtö 1 Vakuus - Niko Jokela


"Viereltä jos meinaa ohitse tulla, saa olla hyvä hevonen. Vakuus vastaa niin rehdisti", Niko Jokela kommentoi kolmannen peräkkäisen voittonsa kärkipaikalta napannutta ajokkiaan. Olli Sippolan silmäterällä on kymmenestä startista kuusi voittoa.
Lähtö 2 Cigaret - Antti Teivainen


Usean vastustajan laukkojen myötä Cigaret kirmasi yllätysvoittoon Antti Teivaisen kannustamana. Harri Koivusen tallista debytoinut Raoul Grif punnersi hyvin, muttei kyennyt kunnolla uhkaamaan.


Lähtö 3 Hazelhen Hermes - Jarmo Saarela


Valmentaja Timo Korvenheimo myhäili Hazelhen Hermesin voiton jälkeen.


Lähtö 4 Korven Tinnitus - Iikka Nurmonen


Loppusuoralla riitti tapahtumia, kun Naputus (nro 8) laukkasi kärkirintamasta maaliin ja menetti hyvän sijoituksen. Ahtaasti kiriväylille hakeutunut Tähti-Aura (nro 3) puolestaan hylättiin murtautumisesta sijalta kolme. Voittoon kurkotti Iikka Nurmosen ajama Korven Tinnitus (nro 2).Valmentaja Terhi Ruuskanen ja omistaja Kari Toivanen aloittivat Korven Tinnituksen ravivuoden voittajaseremonioissa.


Lähtö 5 Toto76-1 Gene Touch - Kari Venäläinen


Kari Venäläinen ajoi Gene Touchilla ennakkoluulottomasti keulasta ja yllättäjä piti rinnalla kirittäneen suosikki Big Boss Kempin kurissa.


Lähtö 6 Toto76-2 Tuurin Toivo - Esa Holopainen


"Tuurin Toivo on vielä jotenkin kokematon, mutta ravia mennessään se on aina pärjännyt. Meillä oli kaikki tuurit, kun ulkopuolelta laukkasi hevonen loppusuoralla, muuten ei olisi keretty millään", Esa Holopainen sanoi voittoajokistaan. Seppo Suuronen on valmentaja.
Lähtö 7 Toto76-3 Stonecapes Pro - Jarkko Ristimäki


Anu Leppänen
Jarkko Ristimäen ajama ja valmentama Stonecapes Pro nappasi Teivossa uransa avausvoiton 16. yrittämällä.
Lähtö 8 Toto76-4 Mountain Cleaver - Mika Forss


Valmentaja Pasi Tikkala ja ohjastaja Mika Forss paiskasivat kättä Mountain Cleaverin T76-voiton jälkeen.
Lähtö 9 Toto76-5 Griminal Jack - Jyrki Tammimetsä


Orimattilan treenareiden juhlat jatkuivat Pronssidivisioonassa, kun Jyrki Tammimetsä kannusti valmentamansa Griminal Jackin ykköseksi.Jyrki ja Rinna Tammimetsä iloitsivat Griminal Jackin voitosta, sillä hevosella on riittänyt myös ongelmia.


Lähtö 10 Toto76-6 Midnight Hour - Iikka Nurmonen


Midnight Hour paiskasi loppukaarteeseen mentäessä kärkeen ja karkasi Hopeadivisioonassa ylivoimavoittoon. "Kotona en ole oikeastaan edes ajanut tätä hevosta, joskus vain kengittänyt", Iikka Nurmonen kertoi isänsä Ossin valmennettavasta.Iikka Nurmonen, Jenni Tuokko ja Katariina Nurmonen hurjakuntoisen Midnight Hourin ympärillä.


Lähtö 11 Toto76-7 Costello - Risto Tupamäki


Risto Tupamäen ajama Costello uhmasi fysiikan lakeja, kun se kiersi pahan lähtölaukan jälkeen vielä koko porukan. Tommi Kylliäiseltä debytoinut Pihlajan Aaroni kiri kakkoseksi.Costello, Ville Herttua ja Tia Malinen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

An-Dorra toipuu jalkavammasta – ”Valvoin monta yötä ja surin”

MT Ravinetillä uudet sivut

Viikon vieras: ”Jos uudeksivuodeksi pääsisi kotiin”

Gallup
Uusin TalkKari
Katso video