Uutiset

Nurmos: Björn ajaa Readly Expressiä Vermossa jos mahtuu haalariinsa

Kuvat: Anu Leppänen
Timo Nurmos pani kysymyksen leikiksi, mutta todennäköisesti Readly Expressiä ajaa Vermon Finlandia-ajossa Björn Goop.

Jos Timo Nurmoksen huumoripitoiseen vastaukseen on luottamista, Readly Expressin kuski Finlandia-ajossa on Björn Goop.

Kyselyyn superoriinsa kuskista Nurmos vastasi näin:

"Björn Goop on ollut sairauslomalla, ja varoittelin häntä joutenolosta. Jos ei liiku ollenkaan ja vain syö, tulee kiloja. Jos hän mahtuu ajopukuunsa, niin kai se on annettava miehen ajaa, vaikka olen sanonut, että voinhan minä itsekin."

Nurmoksella oli myös mielipide siihen, miten hänen superoriinsa nimi lausutaan:

"Kysyivät puhelimessa Ruotsin urheilugaalan suorassa lähetyksessäkin sitä, ja vastasin 'Redli'. Niin suomalainen sen sanoisi tai ainakin niin minä sen aina sanon."

Pääsiäinen on kiireistä aikaa raviväelle, ja Nurmoksellakin on monta rautaa tulessa viikon koitoksissa.

"Illan Solvallan hevosista tallin uusi tapaus Ivanhoe (lähtö 4, T5-3) vaikuttaa tosi lupaavalta, ja uskon sen olevan lähellä menestymistä heti. Tykkään tästä hevosesta. Samoin Volocity De Vie (T86-4), Marvelous (T86-8) ja Load Relief (lähtö 6, T5-5) vaikuttavat aika hyviltä saumoilta myös. El Fitzgeraldin (T86-2) ja Romance Amokin (lähtö 5, T5-4) paikat ovat pahat, ja noista asemista voi olla vaikea ehtiä. Jaques Noir (T86-4) taas menee ensimmäistä kertaa urallaan kengittä, mikä on mahdollisuus mutta myös riski."

"Torstaina Gävlen 75:ssä Hankypanky Rubyred (T75-7) on tosi hyvä hevonen sarjoihinsa, mahdollinen vaikka Tammaderbyyn syksylle. Sillä on oikein iso mahdollisuus onnistua. Magic Cash (T75-2) on samoin suuri kyky, kuten viimeksi nähtiin, mutta se on herkkä tapaus, eikä onnistumista voi taata. Se ei laukkaa kotona millään, mutta on starteissa herkkä suustaan ja jos tulee mutkia matkaan, epävarmuus kasvaa. Voltin kakkosrata ei ole paras paikka Hugo Gustivar Bokolle (T75-5), mutta onnistuessaan sekin voi pärjätä. Se on kuitenkin vain kolmossauma sille päivälle meidän tallistamme."

Tästä pääset illan T86-lähtölistoihin.

Tästä puolestaan klikkaat itsesi kiirastorstain Gävlen T75:n listoille.

Readly Expressin kuski myös Finlandiassa? Björn Goop suihkutti ainakin voittojuomat oriin Prix d'Amerique -voiton jälkeen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Päivän ravit: Killeri, Örebro ja Vincennes

Whole Lotta Love vei Vincennesin "suomalaislähdön"

Viikon vieras: "Hevoset ovat antaneet minulle tunteita, jollaisia en tiennyt olevan olemassakaan"

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video